perjantai 18. huhtikuuta 2014

Hyvää Pääsiäistä!



 
 Pasha on hyvä vaihtoehto mämmille.


Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille!  Kevään lämpenemistä täällä odotellaan ja pihatöitä. :-)

21 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Totta on, molemmat hyviä. Mämmi ei nyt enää sovi viljattomaan ruokavaliooni.

      Poista
  3. Pasha on paras vaihtoehto mämmille!

    Aurinkoista pääsiäistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin hyvää, tosin meidän pashassa ei ole sokeria, ihan vähän steviaa kuitenkin. Pitäisiköhän tuo ohje laittaa tuonne ruokablogin puolelle?

      Poista
  4. Aurinkoista Pääsiäistä:)
    terkkuja pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija, samoin sinulle. Blogi on jäänyt vähän kesannolle. Ensin oli pitkään silmäongelmia ja nyt sitten kova vauhti päällä. :-)

      Poista
  5. Vaudikkaita pääsiäisenpyhiä sinulle :)
    Herkullisen näköistä pashaa sinulla, minä en ehtinyt tänä vuonna tekemään ollenkaan, kun olin jo tämän viikon töissä! Hedelmärahkaa yritän vielä ehtiä tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä minun pashani on sellainen pika-pika. Helppo ja nopea.

      Poista
  6. Miten herkullisen näköinen pasha! Njam! Aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI, kyllä se onkin hyvää. Varsinaista karppiruokaa. Ei voi isoa palaa kerralla ottaa.

      Poista
  7. Oikein kauniin rauhallista pääsiäistä sinulle ihana Unelma ja taatalle:)Nami,pasha näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista
  8. Minäkin pidän pashasta, mutta ei vain enää tule tehtyä:/
    Aurinkoista Pääsiäistä sinulle ja taatalle! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on nopea ja helppo resepti. Kannattaa kokeilla, stevian tilalle voi laittaa vajaan desin sokeria.

      Poista
  9. Hiukan harmistuin eilen lähikaupassa, kun siellä ei ollut mämmiä. Olisin laittanut sitä kääretorttuun, kuten eräässä reseptissä oli. Tein sitten "omasta päästä" : D
    Hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista