tiistai 20. elokuuta 2013

Syksyn alkusoittoa.



Sunnuntaina paistoi aurinko, lähdin pienen korin kanssa kulkemaan metsätietä.


Löytyi niin hieno kanttarellipaikka, että soitin taatan tuomaan kameran ja isomman korin.


Tässä kuvassa silmä lepää, ei sen teknisessä suorituksessa, vaan sen aiheessa. Kanttarelleja riitti vielä pakastimeenkin.


Mausteita talven varalle.


Kirsikkatomaatteja kuistilla.


Chilipaprikaa on syöty pitkin kesää ja kuivattu talven varalle.


Papuja.


Kinttupolulla oli muitakin kulkijoita.


Aikainen lintu nappaa jogurtin.


Äitienpäiväkukka on edelleenkin näin upea.
Posted by Picasa

15 kommenttia:

  1. Milloin teillä on ruoka-aika??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla jogurtit ja marjat kunhan herätään. :-)

      Poista
  2. Olen ihan kateellinen noista kanttarelleistä...tai no, ei nyt sentään kateellinen, mutta kelpais kyllä minullekkin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimepäivien runsaat sateet ovat kasvattaneet kanttarellit.

      Poista
  3. Oppisinpa minäkin chiliä syömään, tuossa odottavat kuivattuina kuin Unkarissa ikään!
    Komeita ovat kanttarellisi, niistä tulee tosi hyvää syötävää. Sadesäät nostivat sienet oikein hurjaan kasvuvauhtiin. Mustatorvisieniäkin jo löytyi.
    Miten ihmeessä olet saanut äitienpäiväkukan pysymään noin kukkivana? Puhutko sille päivittäin? Ja tomaatit, nam...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chiliä voi syödä ensin ihan pieniä muruja. Chilin sanotaan olevan hyvää ruoansulatukselle.
      Mustia torvisieniä en vielä tietopaikasta löytänyt. Uusi retki vaan metsään.
      Äitienpäiväkukka on rakkaudella annettu ja rakkaudella vaalittu.

      Poista
  4. Ihania kanttarelliä, niitä mekin olemme löytäneet.
    chiliä emme tänävuonna kasvattaneet. Ne on kyllä hyviä mausteeksi.
    Herkullinen aamiainen ja kaunis on Äitienpäiväkukka..♥

    VastaaPoista
  5. Ihania nuo herkkusi, varsinkin nuo kanttarellit, nam:)

    VastaaPoista
  6. Hieno kanttarellisaalis. Kirsikkatomaatti on sekä kaunis että makoisa samoin chilit.

    VastaaPoista
  7. Oi nuo kanttarellit! Ja valkoinen begonia..ja kaikki.

    VastaaPoista
  8. Kanttarelleja riittää:))
    Kiitos postauksesta, Unelma, ja hyvää loppuviikkoa sinulle!♥

    VastaaPoista
  9. OI mitä ihanuuksia löydit;kantarellit ovat ihanaa herkkua:)

    VastaaPoista
  10. Sinullahan on siellä vaikka mitä, kirsikkatomaattikin lähes puun kokoinen! Katajanmarjaan en ole mausteena tottunut, siitä on jäänyt lapsuudesta karvaita muistoja, pitäisi kai kokeilla uudestaan.

    VastaaPoista