perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kirppisretki Vääksyyn"Taas niityt vihannoivat" tai tarkemmin tienpenkat. Ehdin ennen niittokonetta.


Kesällä Vääksyssä poiketessa on aina käytävä ihmettelemässä sulkuja.


Sinne se paatti sytkyttelee Vesijärven suuntaan.


Lauantaille osui pilvipoutainen päivä, myyjiä ja asiakkaita oli melko paljon. Onneksi emme löytäneet mitään sellaista jota ilman ei voisi elää.


Kotimatkalla sydän hypähti kurkkuun, mitä ihmettä. Naamioitu mies ( kypärämies ) seisoi tiellä käsi pystyssä ja toinen samanlainen vastaantulevalla kaistalla. Tässä kuvassa jo näkyykin syy pysähtymiselle, moottoripyörämiehiä on porukalla tulossa sivutieltä tälle vanhalle nelostielle.

On ehkä tullut liikaa katsottua televisiota kun ensireaktio oli pelästys, kun ei näkynyt poliisin merkkiä, eikä asfalttimiesten kesäpoikien stop-merkkiä. Kameran virittämiseen tuhraantui senverran aikaa, että pysähtymisen syytä ei tarvinnut lähteä kyselemään.


Sievästi ja hallitusti motoristit ajelivat Päijät- Hämäläisessä maalaismaisemassa.


Voin kuvitella, että oli mahtavaa ajella isolla porukalla.Tällä kerralla meidänkin autostamme löytyi jarrut, eikä näkynyt perässä tulijoitakaan, pääsin kuvaamaan. On myönnettävä että kauniit ketokukkamme vetävät hienosti vertoja tulokaskukille.Hieno ohrapeltokin jo kukkii vai pitäisikö sanoa heilimöi. Kaunis sana, heilimöinti, siinä ihan tuoksuu runo.


Metsäapilalla uskotaan olevan monia hyviä ominaisuuksia. Katsotaanpa mitä Frantsilan kukkaterapia sanoo: "Ota metsäapilaa kun haluat ilmaista lämpimällä huumorilla itseäsi ja aktivoida luovuuttasi."


Kukkaterapiaa omalta pihalta.


Jasmiinin tuoksu tuntuu koko pihassa.

4 kommenttia:

 1. Kiitos näistä kauniista kuvista! Suomen kesä kauneimmillaan. Ja Vääksyhän on oikea kesäihmisen paikka. Olisi kiva päästä tuollaiselle kirpparille tutkimaan. Meidän yard sale (pihamyyjäiset) ovat kivoja, mutta mä aina nukun onneni ohi kun alkavat yleensä lauantaiaamuisin klo 7. Ihanaa heinäkuuta Unelma!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kauniita maisemia ja kukkia:) Kivat tuollaiset maalaiskirpparit:) OIkein hyvää viikonloppua Unelma ihananainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niittykukat kukkivat nyt parhaillaan, tekisi mieli kaikki kuvata.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.