maanantai 9. huhtikuuta 2018

Kurkistus ikkunasta


Kuva-arvoitus.ūüėä
Elämä jokivarressa vilkastuu. Täältä löytyy sulaa vettä kun järvet ovat vielä jäässä. Kotibambi k√§vi tarkistamassa sinivuokkotilanteen.
 

Sesonkihommia.


Ai, ai kun varpaat ihan palelevat, eikä ruokaakaan ole näköpiirissä.


Pikkulintuja pystymme vähän auttamaan jyvähommissa, mutta miten voisi auttaa näitä upeita pitkäkoipia? Eivät uskalla pihaan tulla.


Eilen P√§ij√§nteell√§ sataman rannan l√§heisyydess√§ joku oli viel√§ uskaltautunut j√§√§lle kalasoppa-aineksia  pilkkim√§√§n.


Eilen Tuulosessa oli iso kirppis parkkihallissa. Kierreltiin ja katseltiin. Ei ostettu mitään, yksi "läheltäpiti" tapahtuma tosin oli (Saara Hopean nypyläkulho ), mutta järki voitti, minullahan on jo niitä. Eipä kirppiksiltä enää tahdo löytyä meikäläisen kukkarolle sopivia löytöjä.

10 kommenttia:

 1. Kiva taas seurata muuttolintujen saapumista. Eilen kuulin joutsenten äänen kun olin kävelyllä mutta en nähnyt minne päin lensivät. Kirppareilla tulee pyörittyä aika satunnaisesti ja harvemmin tulee enää tehtyä niitä edullisia löytöjä. Aurinkoista viikkoa sinne. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä lähellä luontoa on mukava seurata lintujen muuttoa, päivittäin uusia lajeja tulee näytille ihan tähän pihallekin.

   Poista
 2. Kyllä teillä on jo selviä kevään merkkejä, vaikka siellä vielä pilkillä istutaan ja luntakin on aika paljon. Hienoja kuvia. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on sulanut hitaasti kun öisin ollut pakkasta. Tänään näin peipposia, punarintoja ja telkkä pariskunnan uusina tulijoina.

   Poista
 3. Kurjet on jo sinnekin saapuneet se on
  hyvä kevään merkki.
  Töitä riittää myös keväällä.
  Toivotaan ett√§ l√§mp√∂√§ tulee ett√§ teilt√§kin lumet sulaa. T√§ll√§ on melkein sulaneet kun oli parina p√§iv√§n√§ + 20, mutta t√§n√§ aamuna oli taas -2°.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lumet sulavat kun päivällä on lämpöasteita.

   Poista
 4. Hienot kuvat! Ihana kotibambi:)❤
  Muuttolintuja on jo saapunut ja kyll√§ onkin ollut kauniita p√§ivi√§,ihanasta auringon paisteesta on saanut kyll√§ nauttia:) Leppoisaa viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt ihan leppoisasti, mutta kerron myöhemmin.

   Poista
 5. Kyllä, suloiset konsertit alkavat jo aamulla varhain. Tänä keväänä on pihalla paljon mustarastaita.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.