keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Blogin syntymäpäivä.


Tuntuu uskomattomalta että jo yhdeksän vuotta on blogini ollut olemassa. Vuodet ovat kiitäneet vauhdilla, nykyään jo tuntuu, että kyydissä ei tahdo pysyä.

Olen saanut monia ihania blogiystäviä, elämälle kiitos jokaisesta heistä.

Talvi on mennyt vähän kuin nallekarhuilla horroksessa, en ole jaksanut blogia päivittää tai saanut aikaiseksi mitään kommenttejakaan lisäiltyä. Olen ollut huono blogiystävä, mutta mukana olen yrittänyt räpistellä. Toivottavasti kevät saa taas uutta ryhtiä elämään ja aivoihin jotain elonmerkkiä.

Mihin se luovuus ja aloitekyky talvella häviävät? Hangen alle, sanoisin. Minäkin, sydäntalvella syntynyt ihminen, olen talvella ihan kohmeessa. Kaikilla mittareilla mitattuna, mikään ei tunnu miltään.


Mitään suurta draamaa elämässämme ei näiden vuosien aikana olla koettu, päivä kerrallaan, jokaisesta uudesta aamusta kiittäen.


Suurin muutos elämässämme ehkä tapahtui kun muutimme tänne jokivarteen lähelle luontoa.


Päivisin on saatu nauttia auringon suloisesta lämmöstä ja valosta ja usein myös sakeasta pyrystä ja lumitöistä. Täällä maalla tulee enemmän seurattua säiden vaihteluitakin.Jasmiinipensaassa on ollut elämää.  Pikkuiset tirpat ovat tarvinneet paljon ravintoa selviytyäkseen kovina pakkasöinä.
 

Pyrstötiaisia kävi vierailulla pieni parvi, normaalisti näitä ei meillä ole näkynyt.Pyrstötiainen siellä odottaa vuoroaan.


Harmaapäätikkakin poikkesi taas etsimässä murua rinnan alle. harmillista kun kuvista tulee näin huonoja lasin läpi näpsien.


Haukka tässä on myös vieraillut tipupaistia väijymässä. Tuohon tiheään jasmiinipensaaseen se taas syöksyi ja putosi maahan, jaksoi kuitenkin lennähtää  pöntön katolle sulkiaan oikomaan. Oli vähän nolon näköinen, selkänsä käänsi kuvaajalle. Eipä ihme, kun höyhenet noin epäjärjestyksessä, eihän tässä näin pitänyt käydä. Kapsahtaa nyt puskaan pulskan paistin kiilto silmissä.

Vielä minä tuon haukan ymmärrän, mutta ne rusetit kaulassa väijyvät paksut kissat ärsyttävät. Ne väijyvät lintuja vain metsästysvaistojensa mukaisesti, eivät hengenpitimikseen tirppoja tarvitse. Tekisi mieli laittaa rusettiin lisukkeeksi kellot ja helistimet.

Enhän minä kissoja vihaa, en, en. Enemmän lintuja ja pieneläimiä autoilla tapetaan.


Olen nyt virkannut kuusi torkkupeittoa ja monia pipoja. Tuntuu kivalta vaihtelulta näperrellä välillä jotain muutakin. Pian huusholli on täynnä pussukoita, kunhan ensin opin tekniikan.

Tänään paistaa aurinko ja minulla on ihan hyvä mieli. Ajattelen lämmöllä kaikkia blogini vierailijoita ja uskollisia ystäviäni. Kiitos näistä yhdeksästä yhteisestä blogivuodesta.💝

16 kommenttia:

 1. Kiva kuulla Sinusta <3 Onnea 9-vuotiaalle blogillesi :) Voi haukkaa, vähän nolo tilanne. Mutta sattuuhan näitä aina välillä ;) Mukavaa kevään jatkoa Sinulle ja ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini on todellakin ollut vähän hitaalla volyymilla liikenteessä postausten suhteen tämän talven aikana, mutta valo on tehnyt ihmeitä. Kiitos kun olet mukana.

   Poista
 2. Onnea 9-vuotiaalle blogillesi! Melkein se yhdeksän vuotta on taidettu olla blogikavereita, kauan ainakin :) Minun blogillani on tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuosi :D
  Olipa niin mukava kuulla sinusta, ehdin jo olla melkein vähän huolissani kun pitkään aikaan sinusta ei kuulunut mitään!
  Aurinkoisia kevätpäiviä ja mukavaa pääsiäistä sinulle ja taatalle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä ilahduttaakin, kun monia blogiystäviä alkuvuosilta asti on vielä mukana. Olette kaikki kullan arvoisia.

   Onnea myös sinun blogillesi, se onkin varsinainen aarreaitta.

   Haliterveisin, Unelma

   Poista
 3. Onnea 9- vuotiaalle blokillesi kyllä aika rientää. Hyvää pääsiäisen aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja kiitos blogiystävyydestä.

   Poista
 4. Paljon paljon onnea sinulle Unelma, ja 9-vuotiaalle blogillesi, minunkin oli 9 v. helmikuussa, joten samoihin aikoihin aloitimme bloggaamisen. Ja kiitos blogimaailmalle, että sitä kautta olemme tavanneet, ja kiitos sinulle:)
  Kauniita talvikuvia, mutta saisi se kevät jo tulla teille. Oikein hyvää pääsiäisen aikaa sinulle Unelma ihanainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, olet ihan koko matkan ollut mukana, Kiitos siitä. Olen onnellinen kun olen blogisi välityksellä saanut tutustua sellaisiin paikkohin ja asioihin, joita en ikinä täällä kotona voisi kuvitella olevan olemassakaan. sanotaan matkailun avartavan, mutta myös blogimaailma avartaa maailmankuvaa. Olet aarre.

   Poista
 5. Oikein paljon onnea 9 vuotiaalle blogillesi. kauan on jo oltu blogeissa. Tahti on hiljentynyt alkuajoista ja vallakin tämä talvi jäänyt kovin vähille tuon mokoman sairauden takia, mutta jospa se tästä taas virkistyisi.
  Oikein hyvää jatkoa blogiisi ja ihanaa pääsiäisen aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, näinhän se on, tahti on hiljentynyt ja askel lyhentynyt. yritetään vaan räpiköidä mukana

   Poista
 6. Lämpöiset onnittelut 9-vuotis blogista♥ Ihanat kuvat, niin kauniita maisemia ja suloisia lintuja! Mukavia ja antoisia bloggailuhetkiä jatkossakin ja ihanaa pääsiäisen aikaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, jatketaan yhdessä eteenpäin.

   Poista
 7. Onnittelut minultakin. Kauan on jo blogeja kirjoiteltu.
  Onpa suloinen söpöläinen tuo pyrstötiainen.
  Iloista ja kirkasta pääsiäisaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukka, kiitos. On ihana lukea blogiystävän terveisiä maailmalta.

   Upea päivä nyt on ollutkin, aurinko paistaa ja pikkuiset tirpat tuovat iloa elämään tuossa ikkunan takana.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.