maanantai 10. heinäkuuta 2017

Sysmän kirjakyläpäivät 7.-9.7.2017


Kirjamarkkinoilla oli sunnuntaina jo hiljaisempaa, myyjät kertoivat lauantaina olleen väkeä torin täydeltä. Nyt kauppiaalla oli aikaa tuprutella piippuaan.  Meillä ei ollut mitään tietoa torin sunnuntaisesta ohjelmasta, olisi kuitenkin ollut mukava kuunnella Panu Rajalan haastattelua, mutta hänen osuutensa oli  ollut jo perjantaina.


Ei ihme, että ihmiset halusivat viettää aikaa sunnuntaina mökeillään,  kun vihdoinkin saatiin kesäiset säät tänne Hämeeseen.


En ostanut tätä kaunista kirjaa. Sisältö on kuitenkin arvokasta ja ajatonta. Kotiin viemiseksi meille kummallekin löytyi yksi kirja. Vanhoja korttejakin selasin, mutta en löytänyt vanhoja valokuvia Turusta. Sellainen olisi ollut mukava julkaista Fb:n "Postikorttien Turku" sivuilla.
 

Nälkähän siellä torilla tuli, satamasta löytyi hyvä ruokapaikka. Ympäristö on kaunis ja lumoaa luonnonläheisyydellään. Mehän tykkäämme satamista, seuraavakin satamavierailu on jo suunnitelmissa.Naurulokeilla oli poikaset mukanaan.


 Kaunis suvinen sunnuntai Sysmässä.
 

Teiden pientareet olivat kukkia tulvillaan. Onneksi niittokoneet eivät vielä täällä olleet käyneet.Rannasta löytyi kypsiä ahomansikoita.


Tällainen kuva on otettava joka kesä, näkymä on niin herkullinen.

Kotimatkalla löysimme isompiakin mansikoita, niistä kerron seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.