keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Voihan se olla niinkin...Vielä yksi pöllökuva, tähän kantoon on siis veistetty kolme pöllöä.

Kannoista ja veistämisistä tuli mieleeni klapipinot, niitä täällä maalla on melkein jokaisen talon seinustalla. Uutisten mukaan isännät rikkovat lakia, voihan kääk! Minulla on sellainen käsitys, että aina on kautta maailman sivun klapit pinottu torpan seinustalle kuivumaan, varsinkin saunan taakse
tai liiterin seinälle.  Täällä opastetaan suomalaisia klapin pinoamisen saloihin. Koskahan viskaalit ovat tuommosenkin lakipykälän keksineet ja missä vaiheessa alkavat sakkolappuja kirjoitella? En silti väitä lainlaatijan olleen väärässä. Tehdään vaan pinot kahdeksan metrin päähän talosta, täällä keskustassa saattaapi kuitenkin tulla tontin raja vastaan ennen sitä.
Kävimme tänään Lahdessa ostamassa uuden puhelimen. Kotimatkalla Vääksyssä köröttelimme vaalean pakettiauton perässä ja sitten pöntössä räpsähti. Nappasi meistä perhekuvan. Aika näyttää paljonko potretti maksaa ja tuo samalla  lisähintaa kännylle. Isosti ei hurjasteltu auton mittari näytti noin 5 km/h ylinopeutta.

 Toivoa sopii että tuo vempain nyt tulee käyttökuntoon kun sen hankinnallekin oli jotenkin miesmäinen syy. Oli hankittava uusi puhelin kun kameraan on tullut jokin vika. ☺ No, onhan tuo vanha Nokia jo antiikkinen eikä siinä kameraa ole ollutkaan.

Vanha minunkin Nokiani on, mutta se on niin kaunis, en millään hennoisi siitä luopua. Pienikin se on näihin uusiin tietohirmuihin verrattuna. Onneksi nyt on tilaisuus kokeilla tuota uutta täällä kotona. Osaanko ollenkaan hiplata noita ohjelmia esille ja onnistunko soittamaan ihan tavallista puhelua tuollaisella?  Haasteita riittää, aina jotain uutta pitäisi osata. En kuitenkaan kaipaile niitä aikoja kun seinäpuhelimesta veivattiin sentraalisantraa valitsemaan haluttua numeroa. "Haloo, haloo, yhdistän".

10 kommenttia:

 1. Ihania pöllöjä ootte tehneet. Munkin pitäisi ostaa uusi puhelin, tai ei mulla tällähetkellä olekaan omaa puhelinta.
  Toivotaan ettei tule sakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pöllöt ovat kaikki kolme yhdessä kannossa tuolla lenkkitien varrella.
   Ei ole tietoa veistäjästä.

   Poista
 2. Todella hienot nuo pöllöt:) Ja onnea uuden puhelimen johdosta,kyllä sinä pian huomaat miten kivaa älypuhelimella räpsyttely on;D Ja kameralla saa ihan ok kuviakin:) Toivotaan ettei noin pienestä ylinopeudesta tule sakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo uusi puhelin on miehen. :-)
   Minulle sitten myöhemmin jos opin käyttämään.

   Poista
 3. Toivottavasti se kamera ei ollut säädetty ihan nollille.

  VastaaPoista
 4. Kyllä joku on ollut taitava, kun noin kauniit pöllöt on siihen kantoon veistellyt.
  Ja toivotaan, ettei sakkoa tule, sillä ylinoputenne oli kuitenkin niin pieni.
  Ja opit sinä kyllä älypuhelimella käytön, jos minäkin sen opein.
  Sillä mies tässä joku aika meni ja osti molemmille uudet kännyt.
  Mä olin ensin vihainen, ja sanoin, etten ikinä opi sillä mitään edes soittamaan ja nyt en enää vaihtaisi mistään hinnasta takaisin vanhaan kännyyni.
  Kiva on, kun lapsetkin nappaavat kuvan ja laittavat viestiä elämästään ja niin helposti osaan minäkin sellasen tehdä.
  Jos kerran osaat tietokonetta käyttää, niin nämä uudet kännyt ovat kuin pieniä tietokoneita.
  Kivaa viikonvaihdetta sinne teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka. Viikonloppu oli oikein mukava, kerron pian lisää.

   Poista
 5. Taitava ja kekseliäs tuo tuntematon pöllöjen veistelijä. Jotkut ihmiset vaan osaavat tehdä näitä yllätyksiä lenkkipolun varteenkin.
  Voi että, räpsäytti kameraa peltipoliisi kuin olisi tervehtinyt teidän uutta älypuhelinta ja sen hienoa kännykkäominaisuutta. Eipä siitä luulisi ihan hurjaa sakkoa kuitenkaan tulevan kun niin vähäinen ylinopeutenne.
  Opettele vaan käyttämään uutta puhelinta vaivihkaa, tunnustan, että minulla meni sormi suuhun ensin muutaman kerran, en osannut edes vastata kun pyyhkäistä piti! Nyt menee jo rutiinilla ja onpa sitten miniläppäri mukana aina laukussa että voi facet ja muut tarkistaa.
  Lumet alenevat vauhdilla, mustarastaat virittelevät huilujaan ja tintit käy asuntonäyttelyssä. Kevättä se on. Terkkuja molemmille.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitava veistäjä ollut asialla.

   Aika näyttää, mitä kuva kertoo.

   Annan tuon taatan opetella nyt ensin, osaa sitten minua neuvoa.

   Kiitos terkuista.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.