torstai 30. maaliskuuta 2017

Kansiosta löytyi vielä maaliskuun kuvia.


Turussa käydessämme olemme ihastelleet tätä näkymää. Menomatkalla on aina satanut, niin nytkin, räntää tuli taivaan täydeltä. Kotimatkalla onneksi aurinko paistoi. Kun näkymä oli kuskin puolella tietä, niin pyysin pysäyttämään ja nappaamaan kuvan tai useitakin, valitsin tämän.

Tässä asetelmassa silmä lepää. Olen miettinyt minkälainen henkilö tämän on tehnyt? Hänen täytyy olla hyvä ihminen, taiteellinen ja mennyttä aikaa kunnioittava.


Punahilkan tapasimme messuilla.


Tässä kuvassa on takki pääosassa. Kädentaidon- tai tilkkutyömessuilla kannattaa seurata myös  yleisön vaatetusta. Taitavat käsityöläiset tekevät kauniita ja yksilöllisiä asuja itselleen ja joku myös myyntiin.


Tapasimme myös kissataiteilijan taideosastolla. Kiinnostavia kisuleita, iloisen värikkäitä. Kerroimme hänelle meidän pitäjän kissataiteilijasta. Mirri Mirrin tekijä lupasi kesällä tulla katsomaan Idin asuinseutua.

Kyläyhdistyksemme vaalii  oman kissataiteilijamme muistoa. Itetaiteilijan mökki on kunnostettu museoksi,  kesäsunnuntaisin se on avoinna myös yleisölle. Enni Idin kissat eivät ole näin värikkäitä kun kuvien kisulit, mutta pilke silmäkulmassa niitäkin on aikoinaan maalattu.Upeinta mahdollista ihastelin messukierroksen lopuksi. Kuva on Jukka Rintalan osastolta. Rintalalla on nykyään oma yritys, kaikki asut ommellaan Suomessa. 

Esillä oli myös Rintalan maalauksia.  En ollut aikaisemmin nähnytkään hänen taulujaan. Rohkenin ottaa osastolta vain yhden kuvan, kun työt nyt kuitenkin olivat julkisesti esillä. Tämä on minulle itselleni muistoksi mukavasta hetkestä.


9 kommenttia:

 1. Hienoa taidetta sekä pellolla että näyttelyssä. Ja erityisen kaunis oli tuo Punahilkka-taideteos.
  Hyvää ja leppoisaa viikonloppua, Unelma!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta ja taiteellisesta matkasta, Unelma!
  Oikein hyvää ja antoisaa viikonloppua sinulle♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Voi että, miten ihanaa peltotaidetta. On se hyvä, että joillakin on silmää menneelle kauneudellekin. Messuillekin olisi kiva joskus päästä, varsinkin tilkkutyönäyttelyihin. Tuntuu vaan, että koko Suomi heinä-elokuussa vain lomailee, minkä tietty ymmärtää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on Suomen kesä on niin lyhyt, ihmiset haluavat silloin nauttia lämpimistä uimavesistä ja auringosta.

   Kannattaa kuitenkin selailla tapahtumailmoituksia, jospa kuitenkin jotain löytyisi.

   Poista
 4. Tuon takin kyllä ottaisin. Tai siis ostaisin. Upea ja juuri sen tyylinen josta itse pitäisin. Toiset ovat vaan niin mahdottoman taitavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis takki, sitä seurasin ihastuneena. Tuskin tyttö suostuisi takkiaan myymään.

   Poista
 5. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.