lauantai 18. helmikuuta 2017

Taikaa Karismassa .


Wellamo-opiston taide- ja muotoilukoulu  TAIKA esittelee töitään Karismassa.


Eläinaiheita kuvina, myös keramiikkaa oli esillä, en ehtinyt kuvata kun piti lähteä katsomaan toisenlaista taikaa. Tanssin taikaa esittivät Kannaksen lukion vanhat, kuvia seuraavassa postauksessa.


"Jänis istui maassa torkkuen....". Jokaisella oppilaalla näyttäisi olevan oma näkemyksensä pupu-jussista. Tykkäsin näistä kuvista, tekisi mieli kokeilla itsekin. 😊


Tarkempaa tietoa.


Lopuksi vielä tosikertomus omasta pihasta. Jasmiinipensaassa ja ruokinta-automaatilla laskin 18 pikkuvarpusta, plus muutamia tinttejä. En ehtinyt laskea loppuun kun varpushaukka syöksyi jasmiinipensaaseen saaliin toivossa. Pensas on kuitenkin niin tiheä, että haukka siivet levällään putosi maahan. Ravisteli siinä hetken siipiään ja sulkiaan järjestykseen, jaksoi kuitenkin hypähtää vuorimännyn oksalle. Siellä se kökötti silmät ristissä ihmetellen tapahtunutta. Tokkeentui siitä kuitenkin aikanaan ja lähti taas lentoon. Kuvakulmassa on vähän toivomisen varaa, mutta eihän se haukka arvannut joutuvansa valokuvamalliksi.

6 kommenttia:

 1. Hienoja eläinkuvia:) Ja hienosti olet saanut haukankin kuvattua,voi voi jäi siltä ateria nyt saamatta;D

  VastaaPoista
 2. Haukka ei aina onnistu saalista saamaan. Kerran se sai pulun saaliiksi keittiön ikkunan alla. Repi ja söi siinä, sain kuvattua ikkunan läpi kaikessa rauhassa. Tuntui jotenkin upealta ja toisaalta surulliselta. Luonto on ihmeellisyyksiä täynnä. Hyvä kun olit valppaana kameran kanssa. Ali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnon tapahtumia ei aina ole mukava katsella. Myötätunto on usein uhrin puolella.

   Poista
 3. Ilves ja sudet on niin minun mieleeni. Toki kaikista eläimistä tykkään. Tuosta haukastakin, joka sai tällä kertaa nokilleen. Pikkulinnuilla on hyvä suoja tiheästä pensaasta. Toivottavasti pikkuvarpuset eivät sentään ähäkuttia haukalle sirkutelleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät jääneet ähäkuttia tirpat sirkuttelemaan, lintulaudalla oli pitkään hiljaista tapahtuman jälkeen.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.