lauantai 7. tammikuuta 2017

2017


                                    Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö

En nyt ala presidenttimme puhetta sen enempää referoimaan koska puhe taitaa vieläkin olla Yle Areenassa katsottavissa. Sen kuitenkin haluan kertoa, että tuntui hyvältä kun hän kansalaisille toivotti hyvää uutta vuotta ja myös Jumalan siunausta. Minäkin toivotan Tasavaltamme presidentille viisautta, voimia ja Jumalan siunausta tärkeässä tehtävässään.

Tätä tämä elämäni nykyään on, jo seitsemäs päivä menossa ja vasta nyt saan TV I:stä uudenvuodenpäivänä ottamani kuvat tallelle blogiin.

Näin se vuosi yleensä meillä alkaa, presidentin puhe ja Wienin filharmonikkojen
uudenvuoden konsertti.
   

Tämän uudenvuoden konsertin olen halunnut aina katsoa, jonain vuonna matka tai jokin muu este on ollut, mutta melkein kaikki konsertit olen kuunnellut kuusikymmenluvun alusta lähtien, silloin meille tuli mustavalkoinen televisio.

Nykyään  orkesteriin kelpuutetaan naismuusikotkin. Kukka-asetelmien ihanuudesta voi väritelevision aikana erityisesti nauttia.


Konsertin aikana näytetään myös kaunista balettia ja tänä vuonna taas näitä upeita Lipizzan hevosia. Taas tuli mammalle uutta tietoakin, pienet varsat syntyvätkin mustina ja vaalenevat kasvaessaan. On tästä varmaan kerrottu aikaisemminkin, mutta olen asian unohtanut. Sellaista sattuu. Oikeastaan tuossa jutussa on hyväkin puolensa. On hienoa kokea uuden oppimisen iloa, ei haittaa yhtään vaikka tuon saman ilon on kokenut jo aikaisemminkin. 😊Suloinen varsa on juuri noussut ensi kertaa huojuville jaloilleen.  Olisi hienoa päästä joskus katsomaan näitä hevosia sinne ratsastuskoululle.


Olisihan tuo konserttikin mahtava kokemus, liput taitavat olla jo varatut monelle vuodelle eteenpäin ja hintakin saattaa olla sen mukainen. Onneksi on väritelevisio.

Hyvää Uutta Vuotta!

Kuvat olen ottanut Yle TVI  lähetyksistä, oman tv:n ruudusta.

8 kommenttia:

 1. Hyvä oli presidenttimme puhe ja tuo konsertti on aina niin upeaa kuuunneltavaa ja katsottavaa:)
  Onnellista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta postauksesta, Unelma!
  Hienon puheen presidenttimme piti minunkin mielestäni! On hyvä, että olemme osanneet valita oikean henkilön tähän vastuulliseen virkaan.
  Oikein hyvää ja antoisaa kuluvan vuoden jatkoa sinulle ja taatalle!♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi tarvitsee viisaan presidentin.
   Hyvää Uutta Vuotta!

   Poista
 3. Hienosti onnistuivat kuvat televisiosta:) Täytyy mennäkin kuuntelemaan se Niinistön puhe. Oikein hyvää viikonloppua sinulle Unelma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen näitä kuvia ottanut ihan oman muistini tueksi. Näin on hyvä alkaa uusi vuosi.

   Poista
 4. Meillä on niin pidetty presidentti. Puheen olen kuullut vain osittain, kuten konsertinkin.
  Sinä saat hyvin kuvattua ruudusta. Minäkin kokeilin kerran, mutta sain liikaa juovitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkana saa olla jos tv:stä jonkinlaista kuvaa yrittää. Varsinkin nuo ihanat balettitanssijat eivät millään onnistu kuvissa. No, liikehän siinä vaan näkyy.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.