lauantai 10. joulukuuta 2016

Lauantai toimintaa täynnä.


Keinuhongan tilalla oli taas markkinat joulun teemalla. Saatiin hieno aurinkoinen päivä, luntakin oli riittävästi rekiajeluun. Oikein käy kateeksi tuolle nuorelle miehelle reen perässä, rennosti ottaa elämän, niinhän sen pitää ollakin.


Olemme aina liikkeellä jos Keinuhongalla jotain tapahtuu, tykkään näistä vanhoista tavaroista.Myymälä on vanhassa navetassa.


Olen taas kuvannut vaan näitä kivoja sisustuselementtejä, myymälässä löytyy myös laadukkaita vaatteita ja kodin tekstiilejä.


Ostettavaakin löytyi, juustomaitoa pakastekaapista. Vesi tulee kielelle kun ajattelenkin uunijuustoa.

Tilalla myydään oman pihaton lihatuotteita ja näin joulumarkkinoilla tarjottiin sonniburgereita ja lihakeittoa. Mekin ostimme lihakeitot, oli tosi hyvää, eikä jauhelihassa oltu nuukailtu. Kuuma keitto lämmitti mukavasti pikku pakkasessa.Rekiretkistä nauttivat pienet ja vähän isommatkin. Olisin itsekin halunnut mennä, mutta en kehdannut.


Kotimatkalla poikkesimme ruokaostoksille lähi kauppaan, ihana yllätys, riisipuuroa tarjolla. Olemme jo kotonakin kahdet joulupuurot laittaneet tuulensuojaan. :-)  Jouluruokien parhaimmistoa.

Päivämme oli tapahtumia täynnä, jatkuu huomenna. Niin sanottiin joskus muinoin radiossakin päivittäisen Kalle Kustaa Korkin seikkailuiden jälkeen. Muistankohan oikein, tarjoiltiinko niitä seikkailuita viiden minuutin pätkissä uusintoina?

12 kommenttia:

 1. Miksi ihmeessä et muka kehdannut rekiretkelle? Minä olisin kait pomppinut jonoon kysymään, pääseehän isompikin tyttö kyytiin.
  On ihanaa nähdä polle hommissa reen edessä. Siinä on nostalgiaa.
  Muutenkin nämä vanhempaa aikaa kuvaavat markkinat, myyjäiset, tarjoilut ovat upeita tapahtumia.

  VastaaPoista
 2. Nämä tapahtumat on upeita olisit vaan mennyt siinä on nostalgiaa minulle tulee mieleen kun lapsena mentiin joulu kirkkoon reellä.Hyvää viikonloppua ja 3.adventtia:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat rekiretkistä,kuin postikortit,ja olisit vaan mennyt mukaan Unelma:) Kivoja tapahtumia teillä,ja kauniita tavaroita tuolla kaupassa. Kaunista viikonloppua ja 3. adventtia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä maalla on aina mentävä jos jotain tapahtumia on tarjolla. Mielellään yrittää tukea heitä, jotka jotain yrittävät.

   Poista
 4. Miten se runo menikään " Älä laske itseäsi tietyn ikäiseksi, tiettyyn asemaan olevaksi, että et kehtaisi istua tavaratalon rappusilla syödä tötteröjäätelöä" jotenkin tuhon malliin. Ens vuonna sitte meet sille rekiajelulle!

  VastaaPoista
 5. Onpa upea paikka! Tuolla pääsi joulutunnelmaan. Kun olin lapsi, karjalaispappani antoi meille lastenlapsille hevosajelua aina Tapaninpäivänä. Muistan vieläkin vällyjen lämmön, hevosen tuoksun ja aisakellon kilinän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tapahtuma tuo oli. Nuoret yrittäjät ovat ahkeria ja aktiivisia. Menestystä heille toivon.

   Poista
 6. Hieno juttu että tällaisia 'vanhanaikaisia' juttuja järjestetään.
  Hienot kuvat ja hyvät selitykset, kiitos Unelma!
  Hyvää kolmatta adventtia sinulle♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kylillä on paljon kaikenlaista hienoa tarjolla joulukuussa, mekin olemme jo osallistuneet kahteen hienoon konserttiin kirkossa.

   Nythän onkin jo kolme kynttilää sytytetty, aika rientää, kohta on jo joulu.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.