maanantai 11. tammikuuta 2016

Uusi 366:n päivän projekti


Tilkku päivässä ja parhaassa kaksi. Urheilin vähän ja kokeilin yhden ruskean keskustan, taidan kuitenkin pysyä näissä erilaisissa vihreissä.


Tämä on minun ihka ensimmäinen kokeiluni Afrikankukka - tilkusta. Näitä kukkia on yhtä monta versiota kuin on virkkaajiakin, tässä valitsemani helppo malli.Tästä piti aloittaa, päätin vihdoinkin päästä eroon kaikista vuosien kuluessa kertyneistä lankanyssyköistä. Varsinkin nuo raitalangat ovat hankalia. Osa lapuista on ihan siedettäviä, mutta toiset ihan kamalia. Ehkä ne siellä joukon jatkona kuitenkin menevät.


 
Afrikankukka kuitenkin alkoi mieltä kiehtoa, menossa onkin nyt kaksi projektia.
Näitä erilaisia grannysquare neliöitä yritän tehdä niin monia versioita kuin  löydän netistä ja loput keksin itse, ovat sitten valmiissa peitossa muistissa.


Aika näyttää, maltanko virkata vain yhden neliön päivässä vai hurautanko jonain kauniina päivänä yhden peiton valmiiksi. 

366 lappua on aika iso läjä, myöhemmin päätän mitä näistä tehdään.

Ehkä sekin on jo hullua, että näin ikäihmisenä osallistun tällaiseen projektiin. Eihän sitä kukaan tiedä annetaanko meille enää 366 päivää.

No, joka tapauksessa yksitoista päivää on jo pulkassa homma tuntuu kivalta. Sormet pysyvät notkeina kun saavat säännöllistä liikuntaa.  Näillä mennään.

14 kommenttia:

 1. Upea urakka! Voimia, iloa ja zemppiä virkkauspuuhaan!
  ps. Joulun alla tuli virkattua ohjeittesi mukaan niitä joulukuusia ja lumitähtiäkin melkoinen määrä. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Jos ei päiviä ole suotu niin montaa, niin onhan perikunnalla ihmettelemistä, mitä se Unelma oikein aiko :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, koukku käteen vaan ja jatkamaan mamman hommia. :-)

   Poista
 3. On sulla hurja vauhti päällä. Vaude! ☺

  VastaaPoista
 4. Tullee taastusti ihania peittoja ;) Noita on kiva virkata, se yhteenliittäminen ei enää olekaan niin kovin kivaa :) LYkkyä virkkauksillesi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittoa, villatakkia, tuolinpäällisiä tai jotain muuta. Aikaa on miettiä kun laput syntyvät verkkaiseen tahtiin.

   Poista
 5. Tuohan onkin kiva projekti 366 päiväksi. Minulla sama homma on vaan venynyt ja venynyt; muutamia neliöitä on valmiina, mutta lankanyssyköitä on kertynyt useampaankin. Pitäisi ryhtyä tuumasta toimeen. Onnea sinulle projektiin.

  VastaaPoista
 6. Ensin ajattelin, että et oo tosissas! Niin paljon on virkkaamisesta syntynyt jo erilaista. Ja vielä hän kehitti yhden uuden projektin eli Afrikankukkasen! Olet kyllä super. Mutta tsemppiä ja aurinkoisia päiviä ahkerille sormillesi. Minä en vaan pystyisi moiseen, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja, sinä pystyt niin moneen sellaiseen mihin minä en pysty. Eikä tuon Afrikankukan virkkaaminen ole ollenkaan mitään rakettitiedettä. :-)

   Poista
 7. Kyllä sinulla on taas hieno projekti menossa.Minä olen sellainen tumpelo virkkaamisen ja kutomisen kanssa.Kaapissa pussi lankoja enkä ole aikoihin niihin koskenut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, odotahan vaan kun inspiraatio iskee. Kokeile ensin jotain pientä.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.