torstai 1. tammikuuta 2015

Perinteitä vaalitaan.

Uudenvuoden konsertti Wienistä oli jälleen upea.  Nappasin muutaman kuvan TV:stä muistoksi itselleni.Wienin filharmonikkoja johti Mombaissa syntynyt Zubin Mehta, sydämellinen persoona.Ihania ja värikkäitä kukkalaitteitakin sain kuvaan napattua..


Väliajalla näyttiin kaunista Wienin kaupunkia ja Tonavan rantoja. Näitä upeita espanjalaisen ratsastuskoulun lipizzalais-hevosia en oikein onnistunut kuvaamaan kunnolla. Pitäisi päästä oikein Wieniin näitä katsomaan.

Kristallit kimaltelevat ja koko sali on uskomattoman kaunis. Onneksi on televisio.


Vielä kaksi muusikkoa sain kuvaan vangittua, nuoria naisia.  Ei ole kovinkaan montaa vuotta siitä, kun ensimmäiset naiset valittiin muusikkojen riveihin. Aikaisemmin kelpuutettiin vain miehet.


Kaikki kuvat on siis TV- ruudusta napattu.  :-)   Olen joskus aikaisemminkin postannut kuvia tästä perinteisestä konsertista.  Vuosikymmeniä tämä on ollut minulle uudenvuodenpäivän kohokohta, nykyään on hienoa kun on väritkin mukana.

4 kommenttia:

 1. Tuo konsertti on aina elämys.Zubin Mehtan olen tavannutkin;hänhän on Israelin filharmonikkojen musiikillinen johtaja ja viettää täällä joka vuosi paljon aikaa;hänellä on lehtolapsikin eräässä kibutzissa täällä;D

  VastaaPoista
 2. Moneenpa vielä jaksaa kapellimestari, ymmärsin h'änen olevan jo 78- vuotias. Terveyttä ja pitkää ikää vaan hänelle.
  Sinulle ja Bambille onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. No saitpa tosi hyviä kuvia otetuksi!
  Lapsena ollessani piti ehdottomasti katsoa aina tuo uudenvuoden konsertti ja luultavast juuri hienojen maisemien ja kauniiden tanssijattarien takia. Nyt en enää ole katsonut ohjelmaa moneen vuoteen, vaikka Straussin valsseista pidänkin.

  Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Jokavuotinen perinne minullekin, aina yhtä hieno konsertti.

  Hyvät kuva!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.