sunnuntai 25. tammikuuta 2015

On tämä vieläkin mamman maailma.


 Tuli sellainen fiilinki, että tarttis tehrä jotain tälle blogille. Uutta ilmettä kaipasin. Ei tämä askeettinen tyyli oikeastaan ilmennä minua, mutta parempaankaan en nyt tähän hätään pystynyt. Koko päivä tähänkin remonttiin jo tuhraantui.

Koska vanha viisaus "yksi kuva vastaa tuhatta sanaa" pätee vieläkin, siispä annetaan kuville tilaa. Tuo sanallinen antihan minulla ei kovin kummoista kuitenkaan ole. Omaksi ilokseni tätä blogia olenkin vaan  rusnannut. Vuosipäiväkin on taas tulossa.

Silloin alussa katselin maailmaa noin seitsemänkymppisen elämänkokemuksella, nyt saan pikapuoliin sorvata juttujani noin kahdeksankymppisen sydänäänellä.  Hahaaa.


Tervetuloa uudet ja vanhat, ei kun uudet ja entiset lukijat piti sanoa. Ettehän te vielä vanhoja ole. Toivottavasti täältä jotain järjellistä vielä löytyy.  Sydänhali teille kaikille.

Nyt olisi hymiön paikka, mutta täällä se ei onnistu. Hymyillään sitten kun tavataan.

22 kommenttia:

 1. Meinaatkos saada minut iässä kiinni? No, et saa menen lujaa alta pois.
  Kivahan täällä aina välillä on kirjoitella, vaikka joskus tulee tunne, että lopetan. Ennen syksyn reisuani olin varma että lopetan, mutta yhä vain täällä olen, enkä nyt edes ajattele lopettaa.'
  Mukavia tammikuun lopun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä mummeli, onneksi olet luopunut noin kauheasta ajatuksesta, että muka lopettaisit. Välillä on hyvä vetää vähän henkeä ja sitten taas jatkaa uusin voimin. Roikutaan me mummelit vaan mukana, eihän sitä aina niin tähdellistä sanottavaakaan tarvitse olla. Kiva kuitenkin tietää, että hengissä olemme.
   Kiitos kommentistasi.

   Poista
 2. Vähän jo katselin mihinkäs blogiin nyt jouduin :) Lämpimät halaukset sinulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä oikein omalta tunnu vielä minullekaan. Pieni fiksaus on tarpeen.

   Poista
 3. Uusi tyyli näyttää tosi raikkaalle ja selkeälle, minusta oiken onnistunut!

  Pitkään olen ollut mukana minäkin täällä blogistaniassa, välillä tuntuu että pitäiskö lopettaa, mutta sen verran mukavaa tämä on että jatketaan vaan.

  Kauniit kuvat sinulla jälleen!
  Hyvää tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo fonttihan tällä iällä on tärkeä, tarpeksi isot ja selkeät kirjaimet.

   Menestystä vaan meille kaikille tällekin alkaneelle blogivuodelle. Hauskaahan tämä on, jatketaan yhdessä.

   Poista
 4. Onnea uudelle ulkoasulle! Kevään toivoko tätä nyt teettää, minä nimittäin olin juuri samoissa puuhissa. Vielä en ole ihan tyytyväinen, mutta olkoon nyt noin vähän aikaa.
  Sinä olet huippu kirjoittaja, joten älä unohda sitä puolta, vaikka kuvia onkin kiva katsella.
  Hyvää uutta viikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Uuna, ystävällisistä sanoistasi. Kevättä tässä jo innolla odotellaan.

   Poikkeankin taas katsomassa uudistunutta blogiasi.

   Poista
 5. Kaunis uusi tyyli ja kauniit kuvat!
  Mitä pidit Joki-laulusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kävin kuuntelemassa. Kauniita ovat molemmat. Oi, osaisipa runoilla. Tuosta Moldausta tulee aina mieleen Hatikva, Israelin kansallislaulu. Teema taitaa olla peräisin samasta lähteestä.

   Poista
 6. Tämä tyyli sopii mamman maailmalle :) niin raikas...voisi luulla että joku 30v.nainen pitää tätä blogia,kohti kevättä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, rakas Pia, sinä ihanainen. Päiväni on nyt pelastettu.

   Hyvää kevättä teille sinne "eläintarhaan", onko uusia tipuja jo kuoriutunut?

   Poista
 7. Oi, silmäniloa! Tykkään kun kuvat ovat valmiiksi tarpeeksi isoja, ei niitä aina jaksa/ehdi ruveta isontelemaan ja paljon menee sen vuoksi ohi. Teksti helppo lukea ja muutenkin selkeä ja siisti pohja, raikas suomensininen :)
  Vaihtelua pitäisi harrastaa itsekin blogissa, mutta se on niin työläs prosessi etten yksinkertaisesti viitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työläshän tämä muutostyö on ollut, olisi ehkä helpompaa jos useammin ryhtyisi puuhaan. Sitten vielä harmittaa nuo bloggerin tekemät uudistukset, kaikki entiset menee vähäväliä uusiksi. On siinä vanhalla perässä pysyminen. Otan tämän kuitenkin haasteena dementiaa vastaan ja aikaahan eläkeläisellä on voisi ne päivänsä turhemminkin kuluttaa.
   Vielä yksi juttu, näitäkin kuvia voi vielä isontaa. :-)

   Poista
 8. Aivan upeaan suuntaan olet blogiasi kehittänyt; teksti on selkeää ja helposti luettavaa ja ah nuo kaikki sinun valokuvasi ovat saaneet uudesta blogi-ilmeestä oivat kehykset. Blogin ilme on raikas ja tekstit tuttua tyyliäsi.
  Onnistunut kerrassaan.
  Tekisi mieleni minunkin muuttaa jo Simon kuvasta johonkin uuteen, mutta osaamista ei taida riittävästi olla konseptin muuttamiseen ja tarinoistanikin tullut arkilätinöitä. Mut silti innolla niitä postailen ja kiitollisena muistan miten opetit minut blogia tekemään. Kivat sulle, olet super!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli se aika, että kaikesta hörsylästä on hyvä luopua. Vähän tuuletella nurkkia.

   Siellä bloggerin sivuilla on paljon ohjeita, kannattaa kokeilla. Aikaa siinä menee ja pipoa kiristää, mutta uskon sinun onnistuvan. En kuitenkaan tarkoita, että Simon kuva pitäisi vaihtaa, hieno kuva ja hieno koira.

   Oli mukavaa silloin kauan sitten rohkaista sinua blogia perustamaan. Monista hienoista jutuista olen nyt saanut nauttia blogisi sivuilta, on ihanaa seurata ystävän onnistumisia. Anna mennä vaan! Lukemassa käyn, kommentointi usein jää, kun tämä kottero on niin hidas. Voi, kääk, hermostun kun sivu ei vaihdu.

   Onni on hyvä ystävä ja ystävän koira. :-)

   Poista
 9. Hieno ulkoasu blogillasi, kiitos Unelma! ♥
  Aika liukuu niin vinhaan, ettei huomaakaan, ennen kuin on jo yhdeksänkymppinen;))
  Hyvää viikkoa sinulle ja Taatalle! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, jaa, näinköhän sitä täällä vielä yhdeksänkymppisenä. Mikäpä siinä jos vaan terveyttä riittää.

   Poista
 10. Nyt sait vihdoinkin suuret kuvat laitettua:) Näyttää hienolta;D Kaunista täällä nyt Unelma:) ja tänne on aina niin ihanaa tulla,odottelen postauksiasi. Ja ylempi kuva kuin postikortista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin onnistuin tekemään remonttia tässä blogissa. Olin kyllä niin ihastunut niihin Elegian "verhoihin". Toistaiseksi kuitenkin nyt näin. Postauksia tulee sitten pikkuhiljaa. Täällä on sellaistya hiljaista eloa, että aiheista ei tungosta ole.
   Tuo aittakuva on ihan tästä läheltä. Päiväkävelyllä bongasimme jo kesällä, nyt vähän talvisempi kuva.

   Poista
 11. Voi miten ihania kuvia sulla on täällä. En ole tosi pitkään aikaan käynytkään ihmettelemässä ja ihastelemassa. En ymmärrä mihin kaikki aika oikein mene...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minultakin on blogien kommentointi ollut hyvin vähäistä. Täällä maalla on niin hitaat yhteydet, että sujuva blogisurffaus ei onnistu. Kiitos kun ehdit poiketa.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.