keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Näin on marjat.


Olen joutunut laittamaan sanavahvistuksen kommentteihin runsaiden häiriköiden takia.  Menee ihan ilo tästä blogin pitämisestä näiden anonyymien hyökkäysten johdosta.  Onneksi Google ne on onnistuneesti poistanut, mutta ensin ne näkyvät kommenttilaatikossa.

Valokuvien siirtäminen on myös yksi murheenkryyni. Picasa on poistanut sen helpon ja yksinkertaisen ohjelman, jota olin tottunut käyttämään. 

Ihanaa värikästä syksyä kaikille. 

16 kommenttia:

 1. Unelma, minulla on kommenttivavlonta,mutta ei sanavahvistusta. Kommenttivalvonnalla voi estää roskapostin paitsi, että se tietty tulee, mutta ei julkaisuun.

  Aurinkoista syyskuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että tätä on vielä säädettävä. Nyt on molemmat käytössä, eikä yhtään anonyymin viestiä ole tullut.

   Poista
 2. On sinulla harmi, oli minullakin. Kielsin anonyymit kommentit, ja nyt niitä häirikköjä ei ole! Ei myöskään kommenttivahvistuksia...

  Minä siirrän kuvan suoraan koneeltani kirjoitettavaan blogiin, josta ne menevät sitten Picasaan. On toiminut vaikka kuinka kauan...

  Hyvää viikon jatkoa sinulle, Unelma ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan nuo pihahommat saadaan tehtyä, niin yritän selvitellä tuota kuvien siirtoa, jotain minulta on nyt jäänyt huomaamatta.

   Kiitos kommentistasi, Aili.

   Poista
 3. Mikähän hyökkäysjuttu nyt on meneillään, sillä minunkin blogini kävijämäärät ovat pompahtaneet ihan uusille luvuille. Anonyymia postia on tullut vähän, mutta kuitenkin. Ikäviä tällaiset jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain outoa on, minullakin oli jo aamupäivällä 121 kävijää blogissa. Normaalisti lähellekään sitä lukua ei ole ollut, varsinkin nyt kun blogini on mennyt säästöliekillä.

   Poista
 4. Voi kurjuus,harmi että noin on.Minulla menevät kaikki roskakommentit suoraan roskapostiin ,ja tosi harvoin eksyy joku sellainen sitten blogiin asti.Ehkä sinulla ei ole asetuksissa laitettu niin että ne menevät sähköpostiin?
  Mutta kiva kuulla sinusta taas Unelma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostiin ne minullakin lopulta päätyvät, mutta ei roskapostiin. Niitä tulee vaan niin paljon, on vaikea seurata. Joskus on ollut ihan normaaleja kommentteja siellä joukossa. Nyt olen yrittänyt arvailla mikä on roskaa. Joku rontti käyttää Eija Kausen blogia syöttinä. Kirjoitin Eija Kauselle ja kysyin, että onko hän lähettänyt minulle niitä? Ei ollut. Harmillista.

   Poista
 5. Aika harmi noista anonyymeistä, onneksi tulee harvoin, enempi tuonne runoblogin puolelle tarkoitettuja, sähköpostista niitä sitten poistan bittiavaruuteen.
  Kuvien siirrossa on ollut hankaluuksia, totta puhuen minun picasa-kuvastoni on niin sikiviki-sekaisin, että en löydä sieltä lähes mitään. Olen nostanut jo kädet pystyyn.
  Mukavia syksypäiviä sinne teille. Luin E-S:n sanomista kommentin: joku oli kertonut löytäneensä suolasieniä Padasjoelta ja sitä toinen kommentoi kysymällä, mistä niitä suolasieniä oikein voi löytää. Heko mikä heko.
  Joko sinulla on talven suolasienet purkissa?

  VastaaPoista
 6. Onpa harmillista.
  No jos sanan vahvistus auttaa niin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttoi todellakin. Nyt aamulla ei ollut yhtään anonyymiä Gmailissa.

   Poista
 7. Kaikki keinot ovat sallituja roskan häätämisessä!

  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Sama ongelma on minullakin noiden roskapostien kanssa. Kokeilen myös laittaa sanavahvistuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sananvahvistus auttoi, tosin se ei ole mukavaa kommentin antajille.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.