sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kiekko jäähän ja peli alkaa.


 Tänään pääsimme katsomaan jännittävää kiekko-ottelua Porvooseen. Nuorin lapsenlapsi siellä oli vierailevan joukkueen pelimiehiä.  (Yritän olla hehkuttamatta liikaa  hih... )


 Uskomattoman nopeasti aika rientää, mamman pikkuinen on jo tukevasti mailanvarressa kiinni. Luistelukin sujuu  mallikkaasti, ei ole väliä mennäänkö eteen vai taakse päin.


Vaikeaa  näistä jäähirmuista oli kuvia saada, kun vauhti oli kova, eikä poseeraamaan ehditty.

Näissä aloituksissa sentään hetkeksi pysähdyttiin. Ai, ai, kyllä kymppi oli sentään kymppi, vai onkohan mamma vähän jäävi sanomaan.

Kiva oli seutata poikien peliä. Joukkueet olivat samaa taitotasoa ja tuomarit pitivät hyvin komentoa. Tasaiseen tahtiin jäähyaition ovi kolahti. 

Peli päättyi 3 - 4, vierailijat voittivat.  Mamma ja taata hurrasivat, olisimme toki hurranneet vaikka tappiokin olisi tullut. 
8 kommenttia:

 1. Hienoa! Tuota nuorenmiehen pelaamista oli varmaankin mukavaa katsella!

  VastaaPoista
 2. Hyvä harrastus, liikkuminen on aina paikallaan tulevaisuutta ajatellen.

  VastaaPoista
 3. On se jännittävää ja hauskaa. Muistan kun poikani pelasi jääkiekkoa, vielä aikuissarjoissakin, jännitin peleissä niin etten aina uskaltanut edes katsoa kentälle. Piti piiloutua pylvään taakse. Enkä edes tiedä mitä jännitin - ehkä pelkäsin rajuja otteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne isompien poikien rajut otteet huolestuttavat varmaan meitäkin, jos silloin vielä pelihaluja nuorukaisella riittää.

   Poista
 4. Hyvä harrastus, alahan säilöä kuvia, tiedä millainen jääkiekkokiitäjä hänestä vielä kehittyykään. Tsemppiä vaan nuorelle miehelle kiekkokisoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talteen laitetaan kaikki kuvat. Eikä yhtään haittaa, vaikka mies isona ei enää haluaisi pelata.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.