maanantai 17. maaliskuuta 2014

Anonyymi hyökkää Nyt on varmaankin laitettava kommentit nimenvahvistuksen taakse kun anonyymi hyökkää kaikilla rintamilla.  Google on ne aikaisemmin suodattanut pois, mutta nyt on joku päässyt läpi blogiin asti. Roskapostiksi ne tunnistaa blogissa siitä, että ne ovat englanninkielisiä ja kommentteihin on lisätty linkki jonnekin. SITÄ LINKKIÄ EI MISSÄÄN NIMESSÄ SAA AVATA.
Yritän poistaa hakkerikommentit heti ne huomattuani. En kuitenkaan voi jatkuvasti koneella ravata tarkistamassa.  Ollaan varovaisia, ei klikkailla auki häröjä.Varpuset odottelevat uusia talipalloja riippaomenapuun latvassa.  Aurinko paistaa, on lähdettävä lenkille. Palaillaan myöhemmin asiaan.

31 kommenttia:

 1. Huh, toivottavasti pysyvät poios!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoastaan yksi on tänään päässyt blogiin asti. Seuraan tilannetta, olisi ikävä laitta tuo nimenvarmistin päälle.

   Poista
 2. Minulla tulevat anonyymihyökkäykset runoblogiin, onneksi eivät tule läpi mutta sähköpostiin jatkuvasti 2-3 linkkiä päivässä. Olen laittanut menemään taivaille. Toinen vitsaus on nyt ilmestynyt luukkuun tämä Twoo-juttu. Sylviiran blogissa "saturinoita" on kerrottu twoosta enemmänkin. Varsinainen maanvaiva siitäkin on jo tullut. Varotaan.

  VastaaPoista
 3. Sama täällä Anonyymi on pitemmän aikaa kiusanut täällä,ei päässe blokiin asti englanniksi kirjoittaa,harmillisia nuo,:)

  VastaaPoista
 4. Ei oo mullakaan päässyt blogiin. Suoraa menee roskapostiiin.

  VastaaPoista
 5. Minulla oli aiemmin, kyllä menivät suoraan roskapostiin. Auttoi kun vaihdoin kommenttien asetuksista vaihtoehdon vain rekisteröineet käyttäjät. Sen jälkeen ei ole tullut yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, yritän katsoa minkälaisia asetuksia minulla on.

   Poista
 6. Joskus tulee minullekkin noita posteja, mutta eivät ole blogiin asti päässeet!

  VastaaPoista
 7. Mulla oli myös aiemmin ja vähänkö harmitti, mutta nyt ovat jättäneet pitkään rauhaan. En muista enää mitä silloin tein, mutta se auttoi. Ihania päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 8. Niitä on anonyymejä roskaposteja on tosiaan viimeaikoina tullut ihan mahdottomasti! Joku pääsee välillä blogin kommentteihin asti, mutta bloggerin suodatus siivoaa sen kyllä äkkiä sieltä pois! Jokin aikaa sitten tuli yhden päivän aikana 40 spämmiä mun piparkakkuohje-postaukseen, se on jo ennätys tähän asti. (eivät nekään blogiin asti päätyneet) Roskista saa tyhjentää päivittäin kyllä.
  Asetuksista voisi laittaa sellaisenkin jutun, että anonyymit eivät voi kommentoida, mutta en halua estää anonyymejä oikeita lukijoitani kommentoimasta.
  No, onneksi nämä spämmit päätyvät yleensä suoraan sinne roskikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin nyt viime aikoina ne ovat lisääntyneet. En minäkään haluaisi anonyymeja lukijoita pois ajaa.
   Tänään roskaposti on yrittänyt levittäytyä tuonne poikien jääkiekkopeli postaukseen.

   Poista
 9. Minullekin tulee niitä anonyymin englanninkielisiä kommentteja sähköpostiin ei ole vielä tullut blogiin saakka, vaikka kommento postauksia. Poistan ne välittömästi sähköpostistani, huomasin yhdestä kommentista että on pelkkää roskapostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet minulle tulleista on selvää markkinointia. Aika kornilta se vaan tuntuu kun vanhalle mummelille tarjoavat potensilääkkeitä. ym turhakkeita Hih.

   Poista
 10. Minulal google edelleenkin kiltisti suodattaa roskapostit eikä niitä ole päässyt tulemaan, Kun avaan spam-kansioni,niin siellä niitä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Google on onnistunut pysäyttämään melkein kaikki roskat roskapostiin.

   Poista
 11. Sama täällä kuin muillakin. Englannin kielisiä roskaposteja on tullut lähes päivittäin. Minulla ne ovat sellaisia, että niissä kehutaan mukamas minun kirjoituksiani ja blogin ulkonäköä ja kehotetaan vierailemaan heidän sivuillaan. Kaikki ovat onneksi menneet roskaposteihin ja sieltä käyn niitä säännöllisesti poistamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toiset kehuvat ja toiset haukkuvat, joku pyytää arvioita omasta "blogistaan".
   Roskakoriin vaan tuollaiset nimettömät, jotka linkkejä lisäilevät.

   Poista
 12. Voi harmi.
  Minun blogiini ei vielä ole tullut mutta Twoo tuli postiinp erään tuttavan nimellä ja kun sen aukaisin niin nyt on kaikki minun postikaverit saaneet sen minun nimissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullutkaan tuosta TWoosta, täytyypä muistaa varoa. Kiitos varoituksesta.

   Poista
 13. Minulle tuli myös anonyymejä englanninkieleisiä sähköposteja kaikkiin blogeihini. Laitoin eston anonyymeille kommenteille, ja ainakin nyt hyvin on mennyt!

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle, Unelma ♥♥

  En minäkään viitsisi laittaa kommentin vahvistuksia, saa nähdä, jos pärjää ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En millään haluaisi estää anonyymejä tavallisia lukijoitani kommentoimasta blogia. Yritän nyt vielä pärjätä ilman nimenvahvistusta, sekin on kurja juttu. En itsekään mielellään kommentoi nimenvahvistusta vaativissa blogeissa. Ne ehdotetut kirjaimet ovat niin epäselviä.
   Katsellaan, miten tämä juttu etenee.

   Poista
 14. pääsin anonyymeistä muuttamalla asetukseni, eli kommit voi jättää vain oman blogin profiilin omistajat, sähköpostissakin on asetukset jossa voi estää kaupalliset mainokset

  VastaaPoista
 15. Nätti kuva ja sopiva aihe, tästä samasta paahdoin aika vasta tänä vuonna tuossa pähkäilyjä jutussa ja aiemmin Neiti kevät ja haittaohjelma huorat joka taisi olla 2012. Tuttuja anonyymejakin on, mutta linkkisivut ottavat pattiin. Niitä kyllä riittää, silti en lukitse vielä itseäni mihinkään. KM on kaventanut kommimahdollisuuksia, sekin on yksi keino. Kaunista kevättä:)

  VastaaPoista
 16. Blogisi on niin kaunista katseltavaa ja luettavaa! Harmi anonyymikiusat,

  VastaaPoista
 17. Unelma, minulla ne eivät onneksi pääse vielä sähköpostia pidemmälle. Sekin kyllä käy työstä kun niitä sieltä poistaa. Eikö jollain ole mitään muuta tekemistä...

  Kaunista pääsiäistä sinulle & co ♥

  Kiitos ♥

  VastaaPoista
 18. Kiitos kommenteistanne. Yllättävän paljon näitä samoja kokemuksia on toisillakin bloggaajilla.
  Onneksi bloggeri poistaa noita roskia melko tarkkaan. Ensin se anonyymiviesti täällä näkyy, mutta poistuu melkein heti.
  Mukavia pyhäpäiviä kaikille.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.