keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Talvinen retkipäivä.

Eilen pääsimme nuorten mukana retkelle saareen.  Ihana aurinkoinen päivä, paljon valoa ja puhdasta uutta lunta.  Oli niin mukavaa, että koko päivän luulin olevan sunnuntain.

Maanantaina pääsen omalle silmälääkärille, katsotaan miltä silmät nyt leikkausten jälkeen näyttävät. Samalla määritellään resepti uusille lukulaseille.  Maltan tuskin odottaa uusia kakkuloita. Monta kuukautta on mennyt Tiimarilasien ja suurennuslasien kanssa häärätessä. Ulkona pystyn kulkemaan ilman laseja. Oli se vaan mahtava tunne, kun 02.01. ajelimme Porvoon moottoritietä kotiin Tilkasta, niin pystyin lukemaan tien vihreitä opastintauluja lasittomana.

Tätä blogini hiljaiseloa nyt on kestänyt jo kuukausitolkulla. Järkytys olikin iso huomatessani, että Picasan ja bloggerin yhteistyö ei enää sujukaan entiseen malliin. En ymmärrä miten tuo kuvien siirto jatkossa onnistuu. Tämän kollaasin ja edelliset kuvat sain jotenkin tänne keploteltua, mutta ei sujuvasti mennyt. 

Tänään sain uusitun ajokortin. Oli tuo kortin uusiminenkin varsinainen prosessi. Ensin en voinut mennä lääkärintodistusta hankkimaan ennen silmäleikkauksia, meinasi mennä kortti vanhaksi. Varasin ajan yksityiseltä lääkäriasemalta. Lääkäri sitten oli hurauttanut ruksin väärään ruutuun. Toinen ruksi lupasi uuden kortin, mutta toinen sen tärkeän tiedon kumosi. Poliisilaitoksen virkailija ei hakemustani ottanut vastaan, vaan uudelleen oli lähdettävä   lääkäriasemalle asiaa selvittämään.Niin se pieni ruksi väärässä paikassa voi aiheuttaa paljon harmia. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Uusi kortti on nyt kukkarossa ja kuvakin on ihan oma.  Olisivat siellä tietenkin voineet valita jonkun nätimmänkin naaman ajokorttiini.  Hih...   En ole vielä tavannut ketään, joka olisi omaan passikuvaansa tyytyväinen.  Tosin en ole enää kehdannut moittia omaa kuvaani senjälkeen kun poikani sanoi, että niissä kuvissa on yleensä se vika että ne ovat mallinsa näköisiä.

14 kommenttia:

 1. Loppu hyvin, kaikki hyvin: Kaunista viikkoa, ihania tunnelmia ♥

  VastaaPoista
 2. Onneksi kaikki on nyt hyvin ,silmien suhteen:) Ja toivottavasti tuo kuvansiirtokin onnistuu jatkossa.Minulla ei ole kuvia Picasan kautta,joten en osaa neuvoa siinä. Kauniita kuvia tuossa kollaasissasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilisen illan kokeilin ja erehdyin, näin vaan onnistuin löytämään yhden systeemin. Yksi postaus meni poskelleen, sen poistin.

   Poista
 3. Ihana kuulla, että leikkaus meni hyvin:)
  Onneksi passikuvien ei tarvitse jatkuvasti olla esillä, en kyllä tykkäis omaani kovin usein katsella, itsetunto kärsisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri helpotus kun se kaikki jännittäminen on nyt ohi.

   Poista
 4. Oi kun kivat että kaikki on järjestynyt,
  Minäkin odotan uusia laseja.
  Kaikkea hyvää sinulle.♥

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että leikkaus onnistui. Ja onnea uudelle ajokortille, ilman sitä olisi olo puolinaista. Ehkä ensiviikolla minäkin jo uskallan taas ajaa, polvi jo varmaan kestää sen.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa talven jatkoa sinulle Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tuo talvi vaan on mennyt täällä pimeässä, nyt ollaanjo menossa valoisempiin aikoihin.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.