torstai 30. tammikuuta 2014

Mainoskatko
Olen tehnyt hankintoja Positiivareiden puodista. Tilaus kävi kätevästi netin kautta. Nyt sujuu paitojen viikkaus kuin tipulin tanssi.  Paita vaan viikkarin päälle ja kolme taittoa, siisti homma. Hain kaapin kätköistä epämääräisen kokoisia paitakasoja. Kaikki ovat nyt nätisti ojennuksessa. Tuli paljon tilaakin hyllyihin.Tehdessäni tilauksen ennen  ystävänpäivää, sain kaupantekijäisiksi myös pikkuviikkarin samaan hintaan. 
Tilasin myös nätin päivyrin ja ystävän vihkosia.  Päivyriin on mukava kirjata tärkeitä tapahtumia tai ihan muuten vaan hauskoja juttuja.


En oikein uskonut tuohon viikkarin mainokseen, mutta nyt olen iloinen, että tuo hankinta tuli tehtyä. Suosittelen Viikkaria, se on oikea hyvänmielen viikari.

Lisäys eiliseen tekstiin.   Viikattuani ison pinon paitoja huomasin, että olin asetellut paidat viikkariin väärin.  Olisi pitänyt asetella kaula-aukko viikkariin päin, selkäpuoli ylös. Siis päinvastoin kuin  kuvassa. Eihän tuo kaapissa mitään haittaa, mutta nyt ei näe kaula-aukon mallia ilman kulman nostoa. Olin niin innoissani tuosta kätevästä systeemistä, että järjenkäyttö unohtui.


Tästä se alkaa helmikuu.  Positiivarien puoti löytyy täältä.Sitten asiasta kolmanteen.  Siirrytäänpä keittiön puolelle.


Pentti Oskari Kankaan perjantaireseptejä on nyt kerätty kansien väliin. Oskarin hauskoja juttuja on mukava lueskella vaikka ei kokkaus kiinnostasikaan.  Ruokaohjeet ovat helppoja ja terveellisiä, mitään krumeluureja Oskari ei harrasta. Lähes kaikki kirjan reseptit olen kokeillut ja mies on testannut makuja, itse en voi viljaa sisältäviä ruokia syödä. Minulle on jäänyt sitten kuvaaminen.


Pentti Oskarin kirjaa voi tilata täältä  Huomasin juuri linkkiä hakiessani, että tammikuun aikana tehdyt keittokirjatilaukset toimitetaan 0-postimaksulla. Kannattaa myös tutustua Herrankukkaron perjantaireseptiin täällä.12 kommenttia:

 1. Oijoi, arvaa kaipaisiko mun noin 50 puseron sekasotkuni viikkaria! Kaiken huipuksi kun ne ovat suurin osa mustia, siis t-paidat, niin tiedät, mitä tapahtuu, kun alkaa etsiä just sitä tiettyä;)

  Vahvaa alkavaa helmikuuta sinulle & co♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen viikkaria, se on oikea hyvänmielen viikari.

   Poista
 2. Tuohan on pätevä laite, olisi kyllä käyttöä. pitäs ihan tilata. Jos minunkin paitapinot sitten olisivat ojennuksessa.
  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnettävä on, että laite on kätevä. Ei mennyt minultakaan montaa minuuttia tuon pinon viikkaamiseen. Harmi, etten huomannut ottaa aikaa.

   Poista
 3. Onpas kätevä tuo viikkari,minä olen niin huono viikkaamaan että tuollaisella varmaan onnistuisi:)
  Ihanaa,kuvasi nyt siellä kirjassa,hienoa Unelma:)

  VastaaPoista
 4. Tulipa kauniit ja tasaiset pinot Viikarilla.
  Kiinnostava on myös keittokirja. Pitää selailla, jos kirjakaupassa olisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinot ovat todella hienot. Seuraavaksi kokeilen mitä muita vaatteita Viikkari suostuu pinkkoihin kääntelemään.

   Poista
 5. Upeat pinot.
  Saiaikohan tuolla villapaidat yhtä nätisti viikattua ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin paksua villatakkia viikata. Onnistui hyvin, mutta aikaa menee enemmän, kun hihoja joutuu erikseen kääntelemään. Lopputulos oli ihan siisti.

   Poista
 6. tuollanen viikkari olis kyllä miulla kanssa hyvä olemassa.siulla silmäleikkaukset ohitse ja miulla vielä edessä,mutta kai siitä selvitään.
  hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 7. Hyvää viikonloppua myös sinulle ja onnea silmäleikkauksellesi.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.