torstai 16. toukokuuta 2013

Iltakävelyllä.Mustikka kukkii.


Illan varjot jo pitenivät, mutta metsään oli päästävä.

Aamuinen Porvoon reissu vähän rassasi, väsytti ja ahdisti. Kävin kuvauttamassa suurentunutta kilpirauhasta. Virolainen röntgenlääkäri oli ystävällinen ja huolellinen työssään. Neulanäytteen otto sujui lähes kivuttomasti. Kaulapattini ei oikein tykännytkään "ronkkimisesta", vaan iltapäivällä osoitti harmistumistaan turpoamisella ja kipuilulla.  On minulta aikaisemminkin otettu neulanäytteitä isolla ja pienellä neulalla, koepalojakin on napattu. Ei ole ollut mitään ongelmia jälkeenpäin. Taidan tulla vanhaksi, kun nyt näin kummallisesti reagoin. Nukuin iltapäivällä pari tuntia ja olo helpottui huomattavasti. "Uni paras lääke on", lauletaan lastenlaulussakin.Ihana taata tietää mikä auttaa ja virkistää, kävelylenkki metsässä. Siellä ne pienet krempat ovat parantuneet aiemminkin.


Pysähdyimme kuuntelemaan kevätpuron solinaa. Korkeimman kuusen latvassa laulurastas kruunasi tunnelman. Ihmeellistä, että jokin elollinen olento voikin päästää ilmoille sellaisia sulosointuja, ja millä hartaudella, ei mitään kiirettä, ei hosumista. Rauhaa, rauhaa, pysähdytään, ei hiekan rapinaa kenkien alla. Kuunnellaan elämää.Taata on ottanut kuvat, en uskaltanut kontata ruohonjuuritasolla tällä kävelyreissulla. Piirtelin ilmaan kävelysauvalla raameja ja pyysin taataa kuvaamaan.

Ihan turhaan piirtelin, taata osaa itsekin valita kuvauskohteet.  :-)   Jotenkin vaan tuntuu, että minun kamerallani ei kukaan muu osaa. Hassu minä.Nyt on jo uusi päivä, kaulan turvotus on laskenut, odotellaan kuun lopulla omalääkärin soittoa tuloksista.
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia on taata ottanut. Toivottavasti sinulla kaikki hyvin tuon kilpirauhasen kanssa. Mukavaa kesän odotusta, t. Eini

  VastaaPoista
 2. Mustikka kukkii siellä ihanasti, toivotaan hyviä ja suotuisia ilmoja..:)))

  Toivottavasti tulokset struumastasi ovat 'hyviä'!
  Oikein ihanaa kevättä sinulle & Taatalle.<33333

  VastaaPoista
 3. Äh, kurja aamu onneksi päättyi ihanaan iltaan.

  VastaaPoista
 4. Hienoja on taatan ottamat kuvat! Kyllä se poika osaa!
  Toivottavasti kaikki hyvin tuloksissa sitten.

  Hienosti kerrot metsän rauhoittavasta vaikutuksesta. Kiva, että taatakin nyt pääsee ilman työhuolia mukaasi kuuntelemaan mustarastaan huilua.
  Tämä täällä kitkee rikkaruohoja ja poimii etanoita...

  VastaaPoista
 5. Metsässä olin minäkin tänään, se on rauhoittava paikka.
  Linnunlaulu ja kukkien loisto, puiden humina rauhoittaa.

  VastaaPoista
 6. Pidän peukkuja että kaikki sujuu hyvin kilpirauhasen kanssa.Ihanaa ,mustikankukkia,toivottavasti tulee hyvä mustikkakesä!

  VastaaPoista
 7. Kyllä se Taata vaan osaa kuvia ottaa, ei ole epäilystäkään, niin hienoja ovat!
  Toivotaan parasta, että tulokset ovat hyviä!

  VastaaPoista
 8. Yritin eilen kuvata mustikankukkia, uusiksi menee...pieni, paljon ja matalalla! :)

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kesä tulee kovalla vauhdilla! Mustikka kukkii, toivottavasti ei tule kylmiä öitä.

  Täällä oli eilen toukokuun lämpimin. Nuoriso kulki shortseissa ja topeissa vielä illallakin. Linnut laulavat aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

  Tuloksien odottaminen on aina piinallista, toivottavasti vastauksessa ei ole mitään poikkeavaa. Kaikkea hyvää blogiystävälle ja heleätä helluntaita!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.