lauantai 19. tammikuuta 2013

Kaupat täynnä tavaraa.

 Näiden kenkien ohi vain kävellään.

Käydäänkö ensin kalatiskillä?

 

Kaloja on niin monenlaisia, että varminta on siirtyä lohitiskille, siellä on ainakin tuttua tavaraa.Rumia otuksia en rohjennut ostaa, mitenkähän näistä ruokaa tehdään.??Lihan ostaminen on kielitaidottomalle melko helppoa, kuvat kertovat minkä eläimen lihaa pakkauksissa on. Tämä kuva on isosta marketista. Lihaa voi ostaa myös palvelutiskiltä pakkaamattomana.
Jauhelihapakkauksessakin on kuva tunnisteena.Pupun lihaa en halua ostaa. Olenhan toki kania syönyt sota-aikana, voi sentäs.
Silloin syötiin mitä saatiin.

 

Kananmunia voi ostaa myös keitettynä.

Keväällä täällä käydessämme ostimme vahingosa keitetyjä munia, ei saatu sinä aamuna munakokkelia.Hedelmiä ja kasviksia voi ostaa tuoreina myös pikkuisista katukaupoista, joiden tuotteet ovat osittain jalkakäytävällä.

 


Näitä suloisia soittorasioita myydään Torremolinoksessa.Sieltä löytyy myös vaateliike, joka myy vain valkoisia vaatteita.

 


Tänään oli Suomessa jaossa lotossa jättipotti. Espanjalaiset myös toivovat siitä suurta onnenpotkua, arpakauppaan jonotettiin.

Posted by Picasa

14 kommenttia:

 1. Paljon on tavaraa. Ruokakauppojen anti näyttää raikkaalta ja runsaalta.
  Mukavia lomapäiviä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreita elintarvikkeita löytyy paljon ja hinnatkin ovat edullisempia kuin meillä kotona.

   Poista
 2. Kyllä tuolla kenkäosastolla olisi voinut noita mokkasiineja kokeilla. Ai ai ja kalatiskillä olet kävellyt parhaimpien kalojen ohi. Hedelmäosaston ohitan, näyttää aika lailla samanlaiselta kuin täälläkin ja valkoisten vaatteiden kaupan kierrän kaukaa. Tuo yksi soittorasia näyttää samalta kuin se sinun parvekkeeltasi bongattu karuselli. Tavarasta ei ole pulaa, kyllä siellä hyvin saa ajan kulumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa osaisikin käyttää näitä paikallisia "turjakkeita" ruoanlaitossa.
   Aika tosiaankin kuluu siivillä ja rahakin, jos kaikkea kaunista ostelisi. Onneksi matkalaukku ei saa painaa yli 20 kiloa.

   Poista
 3. Ei kaupossa vielä näy yhtään huono aika taloudessa, mutta niinhän se on, että syötävä on, vaikka aika olisi miten huono. Valintamyymälöistä on tosi helppo ostaa kun kaikki on niin selkeästi merkitty.. hyvää jatkoa sinne teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lama vielä näy, mutta sen vaistoaa kyllä
   yleisestä kaupunkikuvasta. Myytäviä asuntoja on valtavasti ja keskeneräisiä rakennuksiakin näkyy, olisikohan rahat loppuneet kesken.

   Poista
 4. Valinnan varaa on!
  Ihanat soittorasiat, ovatko hinnakkaita!
  Kiitos ostoskierroksesta:)

  VastaaPoista
 5. Tuoreiden vihannesten, kaiken vihreän nälkä alkaa olla kova tähän aikaan vuodesta. Onneksi hinnat eivät ole vielä kivunneet liian korkealle, kohta alkavat.

  Söin silmilläni noita vihannes- ja hedelmätiskejä!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.