maanantai 25. kesäkuuta 2012

Rahaa, rahaa,

pyytävät nyt Espanjan pankit.Eilen taata katsoi taas F1 kisoja Valenciasta. Nyt on mukava niitä seurata kun kaksi suomalaistakin on taas mukana.

Tuntuu kornilta ajatella, että Santander osti isolla rahalla oman Alonsonsa Ferrarin kuskiksi vaikka suomalaisella olisi vielä ollut vuosi Ferrari-sopimusta jäljellä. Nyt on pankeilta rahat loppu ja suomalaisten veronmaksajienkin pitäisi ryhtyä pelastustoimiin.

Tänään lehdestä luin, että tarve olisi sata miljardia. Voihan talikynttelit, eihän noin isoa summaa osaa edes kuvitella, tähtitieteellistä.

Tätä maailman menoa ei enää pieni mummeli voi ymmärtää. Viimeksi kun Suomessa pankit olivat kuusessa, niin ei Suomea kukaan auttanut, veronmaksajat ja pankkien harhauttamat pienyrittäjät maksoivat viulut. Ihmisten velkajärjestelyt taitavat pyöriä vieläkin.

Tavalliselle ihmiselle EU:sta on tullut pelottava mörkö. Kuka nyt osaisi kansalaisten hämmentyneitä mieliä rauhoitella? Sitä luvattua ruoanhintojen alennustakin on odotettu jo vuosia. Etelässä käydessämme olemme kyllä huomanneet, että niissä maissa ruoka on halvempaa. Meille laittavat vaan kaikenlaisia älyttömiäkin direktiivejä ja suomalaiset kuuliaisina kaiken hölmöyden toteuttavat ja antavat kuitin kaikesta.

Mietinpä vaan miksi muualla maailmassa kahviloissa, takseissa, kampaajilla ym. haluttaisiin maksu käteisellä?


Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. On tää jo niin mahdotonta, maa toisensa jälkeen tarvii apua! hoitaisivat omat ongelmansa, niinhän pieni Suomikin on tehnyt, nyt sitten viedään meiltäsin varmaan tuhkatkin pesästä muiden auttamiseksi. Kuka laittaisi sille pisteen? Ei anankaan nuo nykyiset päättäjät, hymuyillen vain lupaavat rahaa jota ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä EU:n kiemuroita tavallinen ihminen ymmärrä.
   Onneksi taas aurinko pilkistelee pilven raosta.

   Poista
 2. Kyllä meidänkin kampaamoissa osataan maksattaa käteisellä, ainakin kotikunnassani, ja joissakin kaupoissa on kysytty: "Tarvitsetteko kuitin?" Eikö se kuitti kuulu ilman muuta asiaan, kun maksu saadaan?

  Pelottavia ovat näkymät, ei mitään järkeä..;/

  Hyvää viikkoa silti, Unelma.<333

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.