tiistai 15. toukokuuta 2012

Kaksi päivää yhtä juhlaa.Äitienpäivänä tulivat lapset, lapsenlapset ja koirat. Kolmea koiraa oli vaikea kuvata yhdessä, sellaisia pieniä viipottajia. Itse istuin nojatuolissa ja koirat pyörivät ympärillä.

Lapset toivat kukkia ja lahjoja, tärkeintä kuitenkin oli, että he tulivat. Taata keitti kahvia ja teetä. Kukkia kuvaan myöhemmin.Voi sitä häntien huisketta.

Harmi, Mini ja Leo.Mitähän hyvää taata aikoo heille antaa? Leo näyttäisi olevan hieman varuillaan, eihän noista tytöistä koskaan tiedä. :-)Mini


Harmi ja MiniNuijapäät innostuivat melomaan altaassa aurinkoisena päivänä, ovat jo kohta pari senttisiä.Altaan musta reuna oli varmaankin ihanan lämmin. Taata on ripotellut veteen spirulinajauhetta.Kuistin portaiden alla asustaa hän.

Maanantaina sain rakkaita ja mieluisia vieraita lisää Jyväskylästä ja Porvoosta. Taas sain kukkia ja makoisia tuliaisia.

Taata joutui lähtemään työhön, mutta tarjoilusta selvittiin yhteisvoimin, ystäväni auttoivat. Simo-koirulikin tuli varamammaa tervehtimään. Simo taisi vähän ihmetellä keppejäni, ei uskaltanut ollenkaan hypätä syliini pusuttelemaan. Simolle oli myös jätetty paljon tuoksukirjeitä taloon, kun edellisenä päivänä oli kaksi pientä tyttökoiraa ja Leo-poika käyneet kylässä.

Meillä kolmella isoäidillä oli niin paljon puhumista, että kuviakaan en muistanut ottaa. Olisi ollut yksi hyvä aihekin, kun Simo vetäisi pienet päikät sohvalla pää tyynyllä. Simo osaa täällä kuin kotonaan, ei turhia jännitä.

Elämä on antanut minulle paljon ihania lahjoja. Perhe ja ystävät, heitä ei mikään korvaa. Sydämellisesti kiitos kun tulitte.
Posted by Picasa

12 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu sinulla, tykkään sisiliskoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava nähdä lapsia,lapsenlapsia ja ystäviä.

   Poista
 2. Sinulla on sitten ihanat eläinystävät! Sammakot ja liskotkin ovat kivoja.Mini muuten muistuttaa naamasta aika paljon Bambia;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin mukavaa, kun pihalla on elämää.
   Minillä ja Bambilla on samanlaiset korvatkin. Kivoja koiria.

   Poista
 3. Sulla oli paljon rakkautta ympärilläsi äitienpäivänä ja maanantainakin vielä!
  Johtuen varmaan siittä, kun olet ollut hyvä äiti ja sydämmellinen ihminen!
  Sitten sulla on siellä vielä liskokin tullut kotieläimeksi, huiii!
  Pelkään tietty niitäkin, vaikka kun läheltä katsoo, ovat ihan kiltin näköisiä.
  Sammakkovauvat ovat kasvaneet jo hurjasti, pian niillä on kohta takajalatkin!
  Hyvää tiistaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun lapseni asuvat senverran kaukana nykyään, että enää niin usien nähdä kuin aikaisemmin. On suuri ilo saada heitä aina joskus käymään.

   Liskot ovat kivoja. Luulen, että ne hävittävät tuholaisiakin. Minä en niitä pelkää, pelkään ainoastaan astuvani niiden päälle, kun portaissa könyän. Täytyy olla tarkkana.

   Poista
 4. Yhtä juhlaa on minunkin elämäni ollut, edes blogiin ei tahdo ehtiä. Ensin oli kaksi mammaa, huomenna vielä äidin nimipäivät. Sinne menen keittämään kahvia. Myös äitienpäivät siellä järjestin, mutta oli kiva nähdä äidin ilo, kun lapset tulivat. Itse hän ei enää jaksa järjestää mitään, mutta katselee mielellään.

  Sinulla on ollut monenlaisia vieraita, katsoin koko rivin saman tien. Pikkusammakotkin voivat hyvin, ruokinta auttaa ilman muuta. Me ei sitä hoksattu tehdä, kuviteltiin, että luonto hoitaa.
  Hyvää paranemista edelleen :-)

  VastaaPoista
 5. Päiväsi ovat olleet valoisia, riemukkaita ja täynnä iloista meininkiä.

  VastaaPoista
 6. Ilo on kun lapsetja ystävät käyvät.
  Olipa hienoja koiria, ja simokin kävi.
  Oikein mukavia päiviä jatkossakin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Elämässä on paljon ilonhetkiä.Niitä lisää.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, Unelma, kun suku ja ystävät muistavat sinua ja Taataa.<333

  Oikein hyvää loppuviikkoa eli viikonloppua, Unelma.<333

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.