torstai 29. maaliskuuta 2012

Yleislakkopäivä.


Tänään Espanjassa on ollut yleislakko. Kaupat ja ravintolat ovat olleet kiinni, bussit ja junat ovat liikennöineet vain muutamia vuoroja. Lentokentällä lennonjohto on toiminut. Serkkuni ja M-L lensivät tänään kotiin. Jännitimme vähän pääsevätkö koneet hakemaan lomalaisia ja tuomaan uusia tilalle.

Täällä kaupungilla on ollut melko hiljaista. Mitään mielenosoituksia tai kahinoita emme ole nähneet. Uutisten mukaan Malagassa olisi jotain kärhämää ollut.

Fuengirolassa on runsaasti pieniä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, joita omistajat itse hoitavat. He ovat pitäneet liiketoimintansa lakon ulkopuolella.

Minun oli tietenkin yleislakkopäivänä lähdettävä testaamaan klinikan toimintaa. Mister Murphy on oikein mieltynyt minuun, aina jos joku asia voi myös mennä hankalaksi, niin se myös menee. Onneksi klinikka oli toiminnassa ja sain antibioottikuurini.

Asiointi Xanit-klinikalla oli helppoa, vastaanotossa oli suomenkielinen virkailija ja lääkärikin oli suomalainen. Harmitus olikin lopulta melko lievä.

Xanit'in kansainvälinen sairaala on Benalmadenassa ja tämä klinikka Fuengirolassa.

Minulla oli mukanani Kelasta tilaamani Eurooppalainen sairaanhoitokortti, siitä virkailija näki tarpeelliset tiedot. Maksoin käteisellä, en halunnut näin pienen asian takia täytellä vakuutuspapereita. Maksu oli kohtuullinen, en tiedä onko siitä Kelan osuus vähennetty, täytyy selvittää myöhemmin tarkemmin. Kahdeksan päivän antibioottikuuri maksoi 1,5 € apteekissa.

Ilta on kulunut lepäillessä.Tästä koirulista kerron kohta lisää. Kuvan olen ikuistanut Raija Orasen kirjan sisäkannesta.

Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat, Jag på Ekholmen ja Jampu.


.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, ettei siellä ainakaan teitä lähellä ole mitään suurempia mellakoita ollut.
  Ja olipa siellä halpa lääkekuuri, mutta siellä taitaakin olla lääkkeet paljon halvempia, kuin täällä meillä suomessa.
  Hyvä juttu, ja sait asiasi hoidettua hyvin.
  Odotan lisää tietoa koirulista....

  VastaaPoista
 2. Nyt tulikin ensin tietoa toisesta koirulista, kun sain tiedon rakaan koiruliystävämme Ronjan pois menosta.

  VastaaPoista
 3. Mitenhän se lakko vaikutti suuremmissa kaupungeissa, mellakoita näytettiin uutisissa. Siskoni lensi eilen Barcelonaan lyhyelle lomaselle, eikä vielä ole kuulunut sieltäpäin mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole kuulleet mitääsn erityistä. Televisiostakin tulee vain espanjankielistä ohjelmaa, meillä pitäisi olla oma antenni.
   UUtisia olemme yrittäneet seurata netin kautta.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.