perjantai 16. maaliskuuta 2012

Retki Torremolinokseen.Eilen illalla olin niin väsynyt, että matkapäiväkirjakin jäi täyttämättä ja ystävien blogit kommentoimatta. Sitä vaan retkotti reporankana sohvalla.

Serkkuni kertoi heidän lähtevän retkelle Torremolinokseen ja kyseli lähtisimmekö mukaan. No, mehän olemme aina valmiina lähtemään uusiin kohteisiin tutustumaan. Tuo paikka olikin meiltä vielä näkemättä.

Köröttelimme bussilla kauniita rantamaisemia ihaillen. Nousimme bussista vanhan keskustan tuntumassa. Kapeilla kauppakujilla oli mukava katsella turisteja ostoksilla, meidänkin reppuumme löytyi jotain kivaa pientä kotiin tuotavaksi, sellaista mikä ei paina paljon. Matkalaukku ei saa painaa yli 20 kg Air Finlandilla.

Nuo kauppakujat ovat kiehtovia meille naisille, miehet jäivätkin virkistäytymään kaljatuopin äärelle katukahvilaan, kun me tytöt pörräsimme shoppailemassa.


Tässä voisi laulaa, että "niin hiljainen on kylätie..", taisimme olla paikalla siestan aikoihin.


Alas rantaan olisi tarvinnut kulkea rappuja pitkin ja niitä oli runsaasti.Rinne oli todella jyrkkä. Halusimme säästää vanhoja polviamme, turvauduimme konevoimiin. Ajelimme alas hissillä.


Kävimme tutustumassa tähän kirkkoon.Mamma ja sen serkku. Taata oli kuvaajana.Paluumatkan teimmekin junalla eli renfellä.
Posted by Picasa

14 kommenttia:

 1. Olen käynyt Torremolinoksessa huhti-toukokuun vaihteessa ja se oli hienoa aikaa olla siellä. Oli lämmintä, mutta ei vielä hellettä. Meillä oli hotelli ihan rannassa ja parveke lähes meren päällä. Pääskyt suihkivat aamuisin meren yllä. Matkasta on hienot muistot.
  Hyvää viikonloppua teille sinne lämpimään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torremolinos oli kaunis kaupunki ja uimarantaa riitti kilometrikaupalla. Täytyypä käydä vielä uudelleenkin joskus.

   Poista
 2. Hienoja kuvia taas! Torremolinos oli ensimmäinen paikka jossa olin Espanjassa,joskus 8-vuotiaana.Sen jälkeen olin siellä muutaman kerran Fuengirolasta käsin,kuten sinäkin,mutta siitä on jo aikaa.Mukavaa viikonloppua Unelma!

  VastaaPoista
 3. Upeita ,kuvia ja kiva oli saada olla mukana siellä Torremolinoksessa, siellä en ole koskaan käynytkään.
  Hyvää viikonloppua sulle ja taatalle sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kerta tuo oli meillekin.
   Hyvää viikonloppua sinulle myös.

   Poista
 4. Mukava seurata näitä matkojasi täältä koto-Suomesta käsin, Unelma.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän blogiin on mukava laittaa pieniä juttuja talteen. On sitten itsekin mukava kotona muistella matkan aikana koettua.

   Poista
 5. Hienoja kuvia jälleen! Torremolinos on käymättä, mutta Malaga Picasso-museoineen on tuttu.
  Oikein hyvää viikonloppua ja loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malagassa olemme käyneet aikaisemminmekin. Tulimme sinne silloin toisesta suunnasta Nerjasta.
   Hyvää viikonloppua.

   Poista
 6. Torremolinoksessa olen käynyt ja Los Pacosissa (suomalaisten aikoinaan rakentama kaupunginosa)
  On mukava katsella kuvia , siellä on jo kesä ja kadut siistejä. Kukat kukkii sievästi.
  Mukavaa loman jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Los Pacosissa olemme käyneet kerran, siellä on raskasta liikkua, kun on niin paljon jyrkkiä mäkiä. Bussilla voisi taas käydä katsomassa olisiko mitään tuttua jäänyt mieleen.

   Poista
 7. Voi mä muistan nuo portaat Bloguen kulmasta. Otti koville jo niilläkin kiloilla, vaikka siitä on jo vuosikymmenet ja sorjempia oltiin. Kävittekö Masan baarissa syömässä kunnon suomalaisten turistien tapaan lihapullat ja muusin? No ette tietenkään, hih. Niitähän saa toki kotoSuomessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käyty Masan baarissa, mutta serkulle paikka taisi olla tuttu.

   Useimmiten olen itse kokkaillut meille ruoan, kun tarvikkeet täällä ovat edullisia ja ihanan tuoreita. Viidellä eurolla saa jo lounaskeiton tehtyä kahdeksi päiväksi.

   Poista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.