sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Lake Austin spa.

Nyt taitaa olla aika ryhtyä purkamaan n. viidensadan kuvan saalista blogiin.

Viime sunnuntaina vietimme Anniinan kanssa tyttöjen päivää. Anniina oli saanut mieheltään syntymäpäivälahjaksi rentouttavan kylpyläpäivän ja onnekseni minäkin kuuluin siihen lahjaan.

Miehet hoitivat aamupäivan vauvaa ja iltapäiväksi oli kutsuttu naapurin tyttö lapsen hoitajaksi. Miehet lähtivät yhdessä elokuviin.

Ennen hoitoja kiertelimme ihailemassa kaunista pihaa.

Täällä on varmaankin jouduttu paljon kastelemaan, koska kaikki näyttää niin rehevältä.

Teksasissa kotipihoilla kannattaa viljellä kuivuutta sietäviä kasveja, koska kasteluvedestä saattaa tulla pulaa kesällä.

Täällä kylpylän uima-altaalla kävimme uimassa. Oli niin kuumaa, että kivipolulla ei ilman tossuja voinut kävellä ja metallinen uimaportaan kaidekin olisi polttanut käsiä, jos siihen olisi koskenut. Ensin Anniina auttoi minut alas veteen, mutta sitten keksin laittaa kylpypyyhkeen kaiteelle suojaksi. Uiminen oli ihanaa, vesi oli suloisen lämmintä.

Ensin hoidettiin jalat. Taustalla on Anniinan jalkahoitaja. Sisällä talossa oli ihanan viileää, mutta sitruunainen jäävesi oli kuitenkin tarpeen.

Seuraavaksi oli kasvohoito, mutta siellä ei voinut kuvata "laput silmillä".

Valokuvaaminen ei onnistunut myöskään hieronnassa. Normaalin niska ja selkähieronnan jälkeen oli vuorossa ihmeellinen tibetan-singing-bowl-sound-healing-meditation. Kuului hiljaista rentouttavaa musiikkia ja Tiibettiläisten kellojen helähtelyä. Näitä kulhoja ei meille ollenkaan näytetty, vaan lepäsimme lämmin pyyhe silmien peittona. Täydellisen rentouttavaa, Anniina nukahti hoidon aikana parikin kertaa. Nauraen hän kertoi heränneensä omaan kuorsaukseensa. Minä en nukahtanut, mutta kulhojen kohdalla ihollani tunsin lämmön tunnetta.

Jos teillä on tilaisuus jossain kokeilla tätä tiibettiläistä hoitoa, niin suosittelen.

Tämän kulhovalokuvan Anniina löysi minulle netistä.

Naistenhuoneen käsienpesupaikalla oli kauniisti rullattuja pieniä pyyhkeitä käsien kuivattamiseen. Käytön jälkeen pyyhe hietettiin pöytätason alla olevaan koriin. Monenlaisia "öklementtejä" oli varattuna kylpylävieraiden käyttöön. Minulle riitti katseleminen ja kuvaaminen.

Lounas kuului myös päivän pakettiin. Taisi olla jo kova nälkä siinä vaiheessa, kun en muistanut ollenkaan kameraa kaivella esille. Näitä hedelmiä sai ottaa vapaasti, myös kahvia ja teetä oli useassakin paikassa, minulle maistui kuitenkin puhdas vesi.

Tuon isoäidinneliöistä kootun peiton alle olisi ollut mukava käpertyä.

Tässä isossa kauniissa huoneessa odotellaan hoitojen alkamista tai lepäillään muuten vaan.

Huone on niin kaunis ja viihtyisä. Nappasin kuvia heti, kun valkoisten kylpytakkien peittämät hahmot siirtyivät muualle.

Tämän huoneen ilmapiirin haluan painaa muistini lokeroihin liitteeksi elämän tähtihetkiin.

Huoneesta oli pääsy suurelle parvekkeelle, sieltä yritin kuvata kylpylän puistoa, mutta hyöteissuojaverkot estivät terävän kuvan saamisen.Asiakaslahjana saimme kylpylän logolla varustetut kassit. Tukevaa puuvillakangasta olevassa kassissa on mukava kuljettaa uimavaatteita rannalle.Vielä viimeinen vilkaisu rehevään puutarhaan.

Anniina, jos luet tämän, niin kerro vielä miehellesi sydämelliset kiitokseni. Järjetitte minulle unohtumattoman elämyksen. Varpaatkin ovat vielä kuin pieniä vaaleanpunaisia helmiä.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Teilläpä oli ihana retki! Day Spat ovat kyllä täällä ihan vertaansa vailla, hemmottelua saa kaikille aisteille. Minun lempihoitoni on kuumilla kivillä tehty hieronta :)

  VastaaPoista
 2. Johanna / Omamaamansikka,
  tuota kivihoitoa annetaan täälläkin. Olisi kiva joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania hemmotteluhetkiä on sinulla ollut.

  VastaaPoista
 4. Olipa teillä ihana hemmotteluhetki.
  Tuollaisia hetkiä tarvis saada ainakin kerran kuussa.
  Kauniit huoneet ja hyvin olit kuvannut.

  VastaaPoista
 5. Ooh, mitä ihanaa ylellisyyttä! Upeaa! Tuollaisia päiviä soisi jokaiselle ihmiselle vähintään kerran vuodessa, mieluiten kerran kuukaudessa.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.