sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Nyt siellä jo tuikkivat joulun tähdet


No, antaa tuikkia valoa tähän pimeyteen. Aamulla vielä paistoi aurinko, nyt satelee jo lunta.

Meillä halkesi blenderin kannu isolle poreelle, nyt joutuu varomaan, ettei koko smoothie sieltä hölvähdä syliin.

Ajattelimme hankkia uuden masiinan, mutta tarjontaa oli niin paljon, että lisäselvitykset ovat tarpeen.

Hämmästyin, kun Itäkeskuksessa oli jo täysi jouluhäslinki päällä. Kännykän kameralla otin lasin takaa pari kuvaa.

Taatalle ostin Liiteristä joulustollenin, siitä riittää hänelle iltapäiväkahville nisua jouluun asti. Luulin, että minua kovin kirpaisee, kun taata itselleen ensimmäisen stollerinsiivun leikkaa, minullehan ostettiin vain päärynöitä. :( Ei sattunut yhtään. Alan jo tottua uuteen systeemiin. Huomaan, että minäkin pysyn ihan hyvin hengissä ilman nisua ja namia. Olo on edelleenkin hyvä, elämästä puuttuu se sokerin aiheuttama lässähtänyt tunne.

Valtuutan taatan tutkimaan blendereiden syvimpiä salaisuuksia ja ominaisuuksia netistä, etsintä siis jatkuu. Ei laiteta jäisiä marjoja pyörimään, jospa häkkyrä siten kestää vielä muutamat smoothiet surautella.
Posted by Picasa

13 kommenttia:

 1. Juuri juteltiin kotona, että pitäis jo laittaa keinuun valot, kun on niin kovin pimeää ja synkkää. Onneksi tänään on satanut vähän lunta, sekin valaisee.
  Hyvä, ettei kirpaise, vaikka toinen herkuttelisi vieressä.

  VastaaPoista
 2. Onpa jo jouluisen näköistä! Kiva nähdä sellaisesta kuvia,täällä kun on niin kesäistä vaikka on jo marraskuu.Harmi sitä blenderin kannua,minullekin kerran niin tapahtui.Toivottavasti löytyy hyvä uusi masiina.Katso että on sellainen joka myös jäätä murskaa niin kestää paremmin.
  Hyvin olet pitänyt puoliasi makeita houkutuksia vastaan:-)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nämä jouluaiheiset tavarat ovat tulleet ostoskeskuksiin. Oikaisin Forumin kautta pari päivää sitten ja siellä näin ensimmäiset joulutavarat. Valoa kaipaan nyt marraskuussa, mutta joulutavarat saisivat mieluummin odottaa joulukuun alkuun asti, sillä niihin ehtii kyllästyä.

  Stollen jää yleensä syömättä meillä, vaikka sillä on pitkä säilyvyys. Minä yritän varoa kaikkea makeata ja perheenpää ei pidä vehnätaikinasta, joten tavallinen pullapitkokaan ei maistu.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa nauttia ja ostella rauhassa nyt, ettei stressi yllätä :)
  Lokakuussa lakaa täällä ja ihan mainiota.

  VastaaPoista
 5. Meillä on Kenwoodin K-mix, sellainen punainen ja aika jykevä. Suosittelen lämpimästi smoothie-harrastajille =) Sinne voi laittaa vaikka kiviä ja kiltisti surraa kaiken mössöksi. No jos ei nyt kiviä kuitenkaan, mutta marjoja suoraan pakkasesta ainakin.

  VastaaPoista
 6. Lidlin stollen on ihanaa. Nostan sinulle hattua, kun olet tiukkana. Vaikka varmaan helpompaa ollakin, kun huomaa olon kohentuvan.

  Valoja ei voi marraskuussa olla liikaa, oli ne sitten joulu- tai muita valoja.

  VastaaPoista
 7. Tarutikki,
  kyllä, kaikki valot vaan pihalle. Taata lupasi huomenna katsella noita meidän jouluvaloja esille.

  Yaelian,
  jouluna valot ovat ihania. Meidän blenderi on jo vanha lousku, terätkin jo kuluneet. Yritetään löytä hyvä uusi vehje.

  olivia,
  tavaraa tuntuu taas olevan runsaasti kaupan, kauppiaat odottavat hyvää joulumyyntiä. Sitä se markkinatalous on.
  Minua ei nyt enää joululahjat innosta tuhlailuun.

  jouluhullu Hannele,
  näin on, stressiä ei kannata hankkia. :)

  KärppäNeiti,
  kiitos vinkistä. Katsotaan mihin aparaattiin päädymme.

  SusuPetal,
  muistelen, että Lidlin stollen sai viimevuonna hyvät arvosanat joltakin raadilta. Meidän kahden hengen raatimme tykkäsi niin paljon, että stolleneita meni useita jo ennen joulua. Nyt ei mene, kun taata yksin siitä nautiskelee.

  Olen samaa mieltä, paljon valoja pitää jouluna olla. :)

  VastaaPoista
 8. Vähän liian aikaisin joulukoristukset liikkeissä mielestäni, mutta pihavaloille on jo selvä tilaus, kun on iltaisin NIIN pimeää. Joidenkin mielestä pihavalotkin ovat niitä "jouluvaloja", mutta saavat pitää oman mielipiteensä. Kaikenlaiset valot ja värit puutarhoissa tähän aikaan piristävät. :D

  VastaaPoista
 9. Minz,
  Kaikki valot ovat nyt tervetulleita. :)))

  VastaaPoista
 10. Ollaanpa siellä ajoissa joulun suhteen. Vaikka toisaalta nythän ne lahjat sun muut pitää ostaa ei tarvitse sitten joulun alla jonotella.

  VastaaPoista
 11. arleena,
  joka vuosi aina aikaisemmin näyttävät joulutavarat ilmestyvän kauppojen tarjontaan. Onneksi ei vielä joululauluja soitettu. :)

  VastaaPoista
 12. Tosi aikaisin alkaa jouluhäslinkin kaupoissa. Mutta kaiken tarkoitushan on myydä niin paljon kuin mahdollista joulusesongin aikana.
  Minulla on ihka uusi härveli sekoittelemiseen (tai oikeastaan tuplasti) OBH nordica tai jotakin sinne päin. Muuten hyvä, mutta kannu on painava (kai kuuluukin olla) ja sen nokka niin loiva ettei pirtelön kaataminen kannusta onnistu liruttamatta kannua pitkin myös pöydälle. Muuten toimii hyvin ja helppo pestä.

  VastaaPoista
 13. anja,
  kiitos vaan vinkistä. Täytyypä tarkistaa sitten tuota kaato-ominaisuuttakin. :)

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.