perjantai 5. marraskuuta 2010

Italialainen ilta

Palvelutalon vapaaehtoistyöntekijät järjestivät talon asukkaille tänään hienon juhlan, Italia oli illan teemana. Juhla alkoi viideltä.

Taustalla soi italialainen musiikki ja vapaan seurustelun aikana olisi voinut kuvitella olevansa Italiassa, niin iloista puheensolinaa kuului salista.

Kuva juhlapaikalta ennen vieraiden saapumista.

Tästä aloitettiin ja sitten jo saapuivatkin pastakärryt saliin.

Ohjelmaakin oli, saimme nauttia Annan ja Danielin ihanan kauniista ja vauhdikkaasta tanssista.

Tämä suloinen kaunis pari tanssi mummojen ja pappojen sydämiin.

Valokuvaaminen olikin sitten se vaikeampi homma. Vaikka kuinka nopea yritin olla, niin aina heilahti jokin helma tai vispasi käsi.

Kauniita ja ihania he olivat. Otin kuitenkin tallentaa muistoja, vaikka heikko suoritus minulta olikin, tämä kuvaus. En halunnut käyttää salamaa, kun pelkäsin sen häiritsevän tunnelmaa. Anna antoi luvan laittaa blogiinkin. Kun Annan kanssa eteisessä halasimme lähtiäisiksi, niin minulla oli sellainen tunne, että sylissäni oli keijukainen. :)

Kiitos Anna ja Daniel! :)))


Meillä oli myös tietokilpailu, aiheena tietenkin Italia. Kaikki palautetut vastaukset olivat oikeita :) ja oikeuttivat loppuarvontaan. Arpaonni ei tälläkerralla suosinut minun 93 vuotiasta ystävääni, vaikka hän ihan oikein muisti Rooman olevan Italian pääkaupunki.

Juhlahetken lopetti kuppi cappuccinoa tai teetä ja purkki italialaista jäätelöä.

Palvelutalon asukkaat olivat kiitollisia juhlasta vapaaehtoisille ystäville, jotka olivat tehneet paljon etukäteistyötä juhlan onnistumiseksi. Kiitos C ja S ynnä kaikki ruutuessuiset toimitsijat.12 kommenttia:

 1. Mukava ja piristävä juhla palvelutalon asukkaille.
  Tanssiesitys oli varmaan kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
 2. Olipa teillä hienot juhlat siellä palvelutalossa!
  Tanssipari oli aivan ihana.
  Teette arvokasta ja kunnioitettavaa työtä.
  Asukkaille ja teille vapaaehtoistyöntekijoille jäi varmasti hyvä mieli juhlista.
  Kuin myös minulle tätä lukiessani.

  VastaaPoista
 3. Teet arvokasta ja tärkeää työtä! Wau. Taisi olla aika mainio ilta. Ja mitä liikkuvan kohteen kuvaamiseen tulee, niin mulla näkyy aina jotain sopimatonta kohteista, kuten lähikuva sieraimesta tässä taannoin kun jäi zoomi päälle...

  VastaaPoista
 4. Oi, miten upea vapaaehtoisväki, kun osaa lyödä päät yhteen ja toteuttaa jotain näin suurta ja mahtavaa! Ei täällä ole mitään vastaavaa. Vapaaehtoisia on, mutta vähän "hajallaan". Kukin tulee laulattamaan, askarrutettamaan, lukemaan, jumpattamaan tms. oman aikataulun mukaisesti.

  Kaverikoiria kaivattaisiin myös kovasti, koska talossa on jonkin verran allergisia, joten eivät voi pitää siellä "omaa" yhteistä lemmikkiä, niinkuin joissakin palvelutaloissa on. Mutta siellä on tila, jossa halukkaat voivat koiriin - ja kissoihinkin - tulla tutustumaan, jos vain joku heitä näin karvakerillä muistaisi. Valitettavasti näille lemmikeille on aikamoiset vaatimukset, että meidän lemmikeistä - vaikka ihmisistä ja hyväilyistä kovasti tykkäävätkin - ketään ei ole kaverikoirakoulutusta läpikäynyt (ei ole ollut sopivaan aikaan koulutusmahdollisuuksia). Ehkä joskus.

  VastaaPoista
 5. Helman heilahdus ja käden liikahdus antavat kuville vain liikettä. Hienoja kuvia sait ja upea ilta.

  En muista tunsimmeko jo silloin, kun olin tässä hahmossa, mutta joka tapauksessa fenix-leijonainen on taas herännyt. Hoksaat varmasti pian :-D

  VastaaPoista
 6. Voi, kuinka ihana Italia-ilta teillä oli!

  VastaaPoista
 7. arleena,
  palvelutalossa seurataan innolla TV:n Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa. Nyt he olivat innoissaan, kun näkivät viimevuoden tanssijoita omin silmin. :)

  ida,
  kaikille jäi hyvä mieli.

  Johanna,
  minun panokseni on vaatimaton. Nuoremmat jaksavat enemmän ja heillä on rohkeita ideoita. :)

  Minz,
  meillä on muutama hyvin aktiivinen nuori ystävä mukana, saavat meidät vanhemmatkin innostumaan voimiemme mukaan.
  Lemmikkieläimiä täälläkin kaivataan, mutta allergian vuoksi koiria ei saa taloon tuoda, ainakaan ryhmäkoteihin. Joillakin asukkailla on kuulemani mukaan ollut kissa omassa asunnossaan. Minun ystävällänikin oli.
  Nallet ja muut pehmolelut tuntuvat olevan myös suosittuja.

  Leijonainen,
  liikettä näyttää olevan näissäkin kuvissa ja enemmän niissä, jotka jätin julkaisematta.
  Kyllä hoksasin. :)

  VastaaPoista
 8. Tuija,
  meillä oli todellakin mukava ilta. :)

  VastaaPoista
 9. wau ja hienoa! oli kyllä varmaan hauska ja mieliinjäävä tapahtuma kaikille siinä mukanaolleille. hyvin osasit kuvin ja sanoin kertoa tunnelmista.
  vapaaehtoiset ovat tosi tärkeä voimavara monessa erilaisessa toiminnassa. tosi upeaa, että jaksoitte Italia-illan järjestä.

  VastaaPoista
 10. inkamaria,
  nuoremmat olivat puuhanaisina. :)
  Kaikilla oli mukavaa.

  VastaaPoista
 11. Teet hienoa työtä, josta varmaan myös itse saa.
  Juhlat näyttävät olleen suurenmoiset. Hyvää syötävää, kaunista katseltavaa ja kuultavaa.

  VastaaPoista
 12. Hyvän ohjelman keksitte. Italian värit piristävät salia ja pöytiä. Varmaankin tanssi oli palvelutalon asukkaiden mieleen. Teette arvokasta työtä.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.