keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kompastuin femmaan.


Saavuttuamme Tampereelle pokkesimme Prismaan ostamaan vähän evästä illaksi. Siellä kassojen jälkeen aulassa se seteli oli ihmisten tallattavana. Sillä hetkellä ketään ei ollut lähimaillakaan. Kiersin sen rahnan kertaalleen ja tarkistin lähteekö siitä nylonsiimaa kulman taakse, vai uskaltaako siihen koskea. Ei näkynyt missään piilokameraakaan. Jos nyt kuitenkin sunnuntaina iltapäivällä näitte TV:n piilokamerassa yhden mummelin pörräämässä rahan perässä, niin se olin minä.

Taatakin siihen ehti kassalta ja päätimme ottaa löydön talteen. Ei lähdetty parkkipaikalle kyselemään, että oliko joku mahdollisesti kadottanut vitskan.

Koska illalla olimme menossa Tampereen Tuomiokirkkoon konserttiin, niin päätin laittaa minulle kuulumattoman rahan kolehtiin. No, eihän siellä niin hienossa tilaisuudessa kolehtia kerätty, se näkyi jo ohjelmalehtisestä. Koska tilaisuuden alkuun oli vielä aikaa, niin kävin sytyttämässä yhden tuohuksen ja laitoin viisieurosen lippaaseen.

Jos nyt joku huomaa kadottaneensa tuon rahan, niin saa ainakin varmuuden, että se pääsi hyvään tarkoitukseen.

Konsertista kerron erikseen, se oli tarinan arvoinen kokemus.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Minulla ei ole rahan kanssa ollut tuuria en ole löytänyt enkä voittanut.
  Mies löysi kerran pankin lattialta 50 markkaa, se oli sitä aikaa silloin.

  VastaaPoista
 2. Minä kerran löysin lompakon ja yhteystiedot olivat siinä. Toimitin omistajalle, enkä edes kiitosta saanut.Tulipahan mieleen..

  VastaaPoista
 3. arleena,
  eipä ole isompaan seteliin tullut törmättyä ja hyvä niin. Tuokin pieni poltteli taskussa, kun en tuntenut sitä omakseni.

  Minttuli,
  olipa tyly lompakonomistaja. :( Olisi saanut pullakahveet tarjota, kun rehellinen olit ja palautit juntin rahat.

  VastaaPoista
 4. Ihana oivallus, että femman kulmasta olisi lähtenyt siimalanka nurkan taakse! Hih. Hyvään tarkoitukseen meni femma kauttasi.

  VastaaPoista
 5. anja,
  eikös vaahtosammuttimen mittaiset veijarit joskus sillätavalla huvitelleet tyhjien rahapussien kanssa. Naruttivat ahneita löytäjiä. :)

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.