keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Inkamarian näyttelyssä, Sivu 44

Nyt en kerrokaan matkastamme kronologisessa järjestyksessä, koska haluan kertoa ensin Inkamarian näyttelystä. Näyttely on saanut jatkoaikaa, voitte käydä itse katsomassa. Me teimme pienen mutkan paluumatkalla Tampereelta.

Näyttelypaikka on Vesilahden kirjasto.

Tässä on linkki Inkamarian blogiin, siellä kerrotaan lisää.


Tämä vekkuli lumiukko on saanut uuden huivin ja myssyn. Tällä osastolla on myös puuväritöitä, monenlaisia matoja ja virkattu liina.

Kanavatöitä voi ihailla eteisessä. Siellä on myös hauskoja paperisilppukollaaseja.

Huovutettu iso pallo ja Syyspuu löytyvät musiikkiosastolta.

Tiskin takana ovat esillä peilit, huivit, puupalakuvat ja valokuvia. Suosikkejani olivat Inkan ottamat kuvat emolehmästä ja vasikoista. Ne iskivät suoraan sydämeen. :)

Täällä on paljon nähtävää ja koettavaa. Taata on ottanut nämä kuvat ja paljon lisääkin (minä en malttanut, kun oli mukava keskustella Inkan kanssa). Kaikkia kuvia en nyt laita esille, koska näyttely jatkuu vielä. Inka on kuitenkin antanut luvan kuvata ja laittaa blogiinkin.

Kiitos Inkalle mukavasta ja eloisasta näyttelyn esittelystä. Kaikesta huomasi, että olet nauttinut tekemisestä ja uuden keksimisestä. Onnea jatkoajallekin ja mukavaa joulunodotusta koko perheellenne.

Oli hienoa nähdä kappale kaunista Vesilahtea, yritimme vain arvailla kuinka kaunista siellä onkaan kesällä. Syysretki Vesilahdelle oli huippuhyvä idea. Kiitos kutsusta, Inka.


Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Upeita töitä on Inka-Maria tehnyt:-)

  VastaaPoista
 2. hei Unelma ja Taata! oli kyllä niin ihanaa ja hienoa, että tulitte käymään näyttelyssäni. oli hyvä olla yhdessä, kun oltiin kuin vanhat tutut, vaikka vasta ensimmäistä kertaa tavattiin.
  kiitos kauniista sanoista ja hyvistä kuvista teille molemmille.
  Vesilahti on muuten todella kaunista seutua, joten kannattaa tulla poikkeamaan myös kesällä. silloin voitte tehdä tuttavuutta lehmiin ja vasikoihinkin ja tietysti Sulo-koiraammekin.

  VastaaPoista
 3. Ihastuin tuohon alakuloiseen lumiukkoon.

  VastaaPoista
 4. Yaelian,
  oli mukavaa käydä katsomassa.

  inkamaria,
  kiitos vielä mukavasta esittelystäsi. Toivon menestystä näyttelyysi myös jatkoajalle.

  Simpukka,
  lumiukko on söpö.

  VastaaPoista
 5. Lumiukko kieltämättä näyttää tuossa kuvassa pikkuisen alakuloiselta,niinkuin Simpukka kirjoitti. Oikeasti se on kyllä tosi iloinen veikko, joka on tyytyväinen uuteen myssyyn ja kaulaliinaan, jotka se sai näyttelyä varten.

  Ystävyys on täynnä ihania yllätyksiä!

  VastaaPoista
 6. Inkan näyttely on kyllä aivan mahtava!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.