lauantai 25. syyskuuta 2010

Ihanan kallista


Kotilieden välistä tupsahti tällainen hieno myyntiluettelo. Yleensä mainokset lennätän samantien paperinkeräyslaatikkoon, mutta nyt istuin mukavasti omassa tuolissani, aikomuksenani nautiskella Kotilieden annista.

Selailenpa nyt tuotakin kuvastoa, kun alusvaateosastoa pitäisi uusia. Hups, herttileijaa onpa kallista. Rintsikat melkein kolmesataa. :[
Eipä ollut kielikään tuttua. Mikä maa, mikä valuutta?

Täältä löytyi aukeama, jossa oli tutumpaakin pränttiä mukana.

Laitoin tekstiviestiä annettuun osoitteeseen. Seuraavana päivänä tuli vastaus. Kirjapainossa tullut virhe, uusi esite on tulossa. Taitaa olla kallis virhe, kun suomalaiset ja ulkomaiset sivut ovat menneet sekaisin.

Sattuu sitä paremmissakin piireissä, ajattelin. Nyt ei harmita omat mokat ihan yhtä paljon.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. On tainnut tulla sinulle tanskalainen esite. Luulin ensin hintojen perusteella, etta norjalainen, mutta tekstista paatellen tanskalainen :).

  VastaaPoista
 2. Aika jännää, ettei ole oikoluvussa virhettä huomattu, vai onkohan säästösyistä sellaiset jo jätetty unholaan kokonaan? Ei kuullosta kyllä halvalta virheeltä tuo, ei. Onneksi ei ole omasta kukkarosta pois. :D

  VastaaPoista
 3. Tuula,
  osa sivuista on €uro-hinnoilla. Kirjapainossa ei taideta latojaa paljon kiitellä tällä viikolla.

  Minz,
  harmillinen juttu ja kalliiksi tulee.
  Ehkä kirjapaino tuon vahingon kuitenkin kuluttajilla maksattaa, tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
 4. Kyllä nykyään jo vaaditaan monikielistä osaamista! :D

  VastaaPoista
 5. NO olipa tullut kallis vahinko;D

  VastaaPoista
 6. No varmasti siellä toisessa päässä jotakuta harmitti ja paljon!
  Kauniita vaatteita kuitenkin siinä oli, mutta jos olis ollut euroja, niin huh huh hintoja!

  VastaaPoista
 7. Sirokko,
  niinpä ja monenlaista valuuttaa. :)

  Yaelian,
  arvattavaksi jää, kuinka suuri painos oli tilattu.

  Harakka,
  minullekin tuli heti mieleeni se entinen mainos: "Ihanan kallista".
  Meinasi siinä mennä iltapäiväteet väärään kurkkuun, kun ensimmäiseksi tulivat nuo kalliit hinnat eteeni.

  VastaaPoista
 8. Tanskan kruunuja näyttävät olevan. Minä käytin hyväkseni Kappahlin tarjousta ja ostin parit rintsikat 9,95/kpl oli edullista ja ihan hyvät ja sievät.

  VastaaPoista
 9. arleena,
  ihanan edulliset löysit. En millään haluaisi ahtautua liikkeiden sovituskoppeihin, siksi ajattelin nyt katsella kotona kaikessa rauhassa malleja ja mittailla sitten sopivaa kokoa.

  VastaaPoista
 10. Olishan se "ihanan ylellistä" vetää päälle liki viidensadan euron rintsikat! Mutta meikä joutuu tyytymään Tallinnan tarjontaan. Latvialaiset hyvin istuvat maksoivat kymmenen euroa, samoin kympillä sai kolmet pikkarit pitsien kera. Mukaan tarttui kahdet liivit ja setti pöksyjä. Ilmankos heitin Kotilieden liitteenä olevan mainosvihkon suoraan roskakoriin!

  Hinnoista tulee mieleeni naapurin emäntä, joka kirnusi kotona voita. Osuuskauppa maksoi voista tietyn hinnan. Emäntä luki sanomalehdestä, että voin ostohinta on jossakin enemmän kuin hänen osulasta saamansa.
  Emäntä tilkutti miehelleen epäkohdasta. Aikansa mies kuunneltuaan tokaisi: No myy lehdelle voita! Että sepä lehdistä ja hinnoista.

  VastaaPoista
 11. anja,
  Tallinna on hyvä hankintapaikka. Minulla meni kesällä sen uimapuvun kanssa säheltäessä muut tarpeet ohi. Hyvä uimapuku nyt on ja edullinen. Olisi pitänyt ostaa kaksi, kun tuo kloorivesi uimahallissa syö uikkariata elastisuuden.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.