lauantai 7. elokuuta 2010

Hienosti päivä jatkuikin.


Puhelin soi, kukahan siellä? No, vanhin lapsenlapseni. Oletteko kotona, ajateltiin tulla käymään? Minä olen, mutta taata on reissusssa, tervetuloa vaan, ottakaa uintivermeet mukaan.

Olin aivan ymmyrkäisenä onnesta, kun sain mieluisia vieraita. Kävimme yhdessä uimassa ja hauskaa oli. Sulo-koiruli on oikea uimamaisteri. Koirien uimarannassa oli kaksi muutakin koiraa nauttimassa ihanasta vilpoisesta kylvystä.

Mammalla on kaksi uimakaveria. Siellä lämpimässä vedessä oli mukava kauhoa vesijuoksuvyön varmistaessa pinnalla pysymisen. Minustakin on tullut tänä kesänä varsinainen "järvisätkin". Mikä se on? Täällä kerrotaan.

Sulolla ja Juskalla on hauskaa.


Sulo sukeltaa pallon perään. Kärppäneito siinä katselee, että löytyykö pallo.

Hauskan uintiretken jälkeen tulimme tänne kotiin ja tarjosin teetä ja kaikkea mitä nyt kaapista löytyi. Eväät eivät olleet kovinkaan häävit, kun olin varautunut yksinäiseen viikonloppuun. Jälkiruoka oli kuitenkin parasta mahdollista, tuoreita suomalaisia marjoja ja päälle luruteltiin Anjan keittämää kuusenkerkkäsiirappia.

Tämä oli Kärppäneidon ensimmäinen vierailu mamman luona. Tulin niin iloiseksi, kun nuoret lupasivat tulla pian uudelleen, silloin toivotaan taatankin olevan kotona.

Tästä päivästä tulikin oikein ihana. Kiitos rakkaat, kun tulitte. Oli mukavaa käydä yhdessä uimassa ja parantaa vähän maailmaakin. Sydämellisesti tervetuloa uudelleen.

Kuvat ovat Kärppäneidon ottamia, kollaasin kokosi Unelma. Viimeisen kuvan on näpännyt Juska.


Posted by Picasa

17 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun pääsitte nauttimaan uimisesta porukalla. Kaikilla oli varmaan ihanaa.

  VastaaPoista
 2. tanssiva harmaa pantteri,
  tämä juttu karkasi minulta bittitaivaalle ennen aikojaan. Mitähän sait luetuksi?
  Uintiretki oli ihana.

  VastaaPoista
 3. Olipa mukavalta kuulostava vierailu,ja ihanat nuo hauvelit siellä uimassa,varmaankin niille mieluisaa,kun on lämmintä.Onko teillä järvi ihan vieressä? Minäkin sellaiseen nyt pulahtaisin jos sellainen olisi lähellä...

  VastaaPoista
 4. Yaelian,
  rantaan on n. kaksi kilometria matkaa, voi olla vähän ylikin. Näin kuumalla en pysty jalkaisin menemään. Lapset tästä naapurista ajavat polkupyörillä, me olemme menneet autolla. Tänään en olisi päässytkään rannalle, jos nuoret eivät olisi tulleet. Ihanaa, kun tulivat.

  VastaaPoista
 5. Sinulla oli mukava päivä nuorten kanssa ja vielä uintiretki kera Sulo-koirulin. Aika söötti märkänäkin! Meidän Simo pitää kantaa sylissä veteen ja sitten polskii koiraa kohti rantaa kiireen vilkkaa. Mukava, että teillä on oikein koirien uimapaikka. Jotkut kun motkottavat tekstaripastalla koirien uimisesta! Vaan mitä se haittaa? Koira voi olla puhtaampi kuin hikinen ihminen.

  VastaaPoista
 6. anja,
  koirat ovat siistimpiä kuin monet ihmiset. Huomasin, että nämäkin kolme koiraa nousivat välillä rannalle pissimään. Eivät losottaneet veteen, niinkuin jotkut ihmiset uimahallissakin.

  VastaaPoista
 7. Ihana uintireissu helteisenä päivänä. Ja mikä hienoa, että ensimmäinen kyläily teillä Kärppäneidolla.

  VastaaPoista
 8. arleena,
  sain todellakin viettää mukavan iltapäivän mukavien nuorten seurassa. Onni on, olla mamma. :)

  VastaaPoista
 9. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! ..Että ihan varmasti tullaan mahdollisimman pian uudestaan. Kiitos mukavasta päivästä :)

  Ps. Sulosta ei sitten loppupäivänä ollutkaan mihinkään. Se retkotti kaikkensa antaneena matolla, ja piti oikein houkutella karvainen lapsi iltapissille. On se elämästä nauttiminen rankkaa! =D

  VastaaPoista
 10. KärppäNeiti,
  mamma ja taata täällä odottavat uutta vierailuanne. :)

  Olen iloinen, että teilläkin oli hauskaa.

  Sitä Sulon uinti-iloittelua, kun katseli, niin voi kuvitella, että se paras puhti koirulista järvelle jäi.

  VastaaPoista
 11. Una,
  oli todellakin hieno päivä. :)

  VastaaPoista
 12. Oi!, noutajat ovat niin ihania uimakavereita. Ensin uin vuosia labbiksen kanssa, nyt yli 10 vuotta jo novascotiannoutajan kanssa ja Dinakin, Merin kääpiövillakoira lähti viimeksi veteen mun perään uimaan ja uikin hienosti. Meidän uimapaikalla käys myös komea kultsiuros, kuten on komea Sulokin, ja hänkin ui usein meidän kanssa.

  VastaaPoista
 13. oi, onpa sinulla ollut ihana päivä mukavassa seurassa! meidänkin koiran nimi on Sulo. kaikkea hyvää loppukesääsi!

  VastaaPoista
 14. Leena Lumi,
  nuo koirat ovat ihania uimakavereita, kun ne osaavat nauttia niin täysillä. :)

  inkamaria,
  rapsutukset vaan teidän Sulo-hauvelilla.
  Hyvää loppukesää sinullekin.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.