keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kevään suloisuutta

Luumuja ainakin pitäisi tulla, koska kukkia on valtavasti. Kannattaa klikata.


Tässä kuvassa tulppaanini näyttävät vaaleanpunaisilta, nyt ei paistanut aurinko.

Valkoinen lemmikki on suosikkini.

Tällaista monikukkaista narsissia en ollenkaan muistanut laittaneeni syksyllä, iloinen yllätys. :)
Posted by Picasa

15 kommenttia:

 1. Hiphuraa! Taas niin hienoja kuvia. Kun kuvasin - ihme kyllä - samoja kasveja omassa pihassani, ei kuvista tullut lainkaan näin taidokkaita. Olet mestari. Ihana kun on kesä!

  VastaaPoista
 2. Kukat ovat kauniita, mutta jotenkin puiden kukinnoissa on jotain sellaista taikaa, että ihan huimaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tulppaanit, pidän tuosta pinkinpunaisesta. Luumupuussa on todella paljon kukkia, meillä kukkii kirsikkapuu ja tuomet kaikkialla.

  VastaaPoista
 4. Unelma, lannoitatko luumupuitasi? Olen antanut keväisin kirsikka- ja luumupuille kanankakkaa ja nyt sainkin kuulla tänään, että se ei riitä!

  VastaaPoista
 5. Minustakin juuri valkoinen lemmikki on tosi kaunis, mutta kyllä luumupuusi nyt ansaitsee erityisihailut. Polkusi on hienosti reunustettu kivillä. Siellä on kiva käyskennellä ja ihailla kukkia.

  VastaaPoista
 6. Kevätkukat alkavat olla täydessä loistossaan. Meilläkin ensimmäiset ompunkukat aukesivat tänään ja päärynäpuu kukkii.

  VastaaPoista
 7. anja,
  tekisi mieleni myös hurrata kesälle ja hurraankin.
  Sinä olet aina niin kannustava, kiitos.

  SusuPetal,
  oikeassa olet. Tuo luumupuu nyt ehti ensimmäisenä tayteen kukkaloistoonsa. Taikaa siinä on. :)

  arleena,
  meillä oli Turussa silloin muinoin pihassa monta kirsikkapuuta. Kutsuin pihaamme kirsikkapuistoksi, pihapiirissä asui monta perhettä ja lapsia oli paljon. Koskaan ei puita vahingoitettu, ihastelimme vaan.

  Leena Lumi,
  kysyin taatalta tuosta luumupuun lannoituksesta. Kanankakka- ja merilevärakeita on kuulemani mukaan keväällä heitellyt puun juurelle. Kesällä ei ole lannoitettu.

  Uuna,
  kyllä luumupuun ympärillä onkin tänään pörräilty. :)
  Tuo tulppaanien takana oleva polku on vähän tukevampi, kun taata sitä kautta vie ruohonleikkuria kadunpuolelle. Meillä ei taloyhtiössä ole talkkaria, jokainen hoitaa oman alueensa katuvartta.
  Niillä pyöreillä kivillä on oma hohtonsa, kun suurin osa niistä on tuotu tietystä paikasta. Osan kivistä on entinen asukas tuonut tontille. Tässä pihassa oli vaan nurmikko ja puiden ympärille oli tehty kivistä ympyrä, jonka sisällä on kasvanut sipulikukkia. Nyt nurmikko häipyy pikkuhiljaa ja kukat valtaavat pihan. :)

  VastaaPoista
 8. Zilga,
  uskoisin, että meilläkin jo huomenna näkyy omenan kukkia.

  VastaaPoista
 9. Sulla on siellä todella kaunista!
  Kauniita kaikki kukkasi, kyllä siellä nyt kelpaa nauttia kätten töistä!

  VastaaPoista
 10. Harakka,
  vielä on kesken kukkapihan perustaminen, mutta hiljaa hyvä tulee. :)

  VastaaPoista
 11. Kävin illansuussa pihasta keräämässä vadillisen kirsikoita. Niitä tässä mutustelen ja ihailen kesäistä kukkasarjaasi. Valkoiset lemmikit näyttävät suloisilta.

  VastaaPoista
 12. Oikein ihania kevätpäiviä kukkivan luumupuun katveessa sinulle Unelma ♥
  Minulla on ollut kovin kiireistä töissä ja omissa puuhissa, blogimaailmassa piipahdukset ovat jääneet vähälle. Jossain välissä ehdin lukemaan, että sait hyviä uutisia koetuloksistasi, ihanaa! Nytpä voitte taas kesällä piipahtaa täällä Raumallakin :)

  Aurinkopäiviä toivottelee Marja

  VastaaPoista
 13. Ohos, onpas todella luumuja tulossa. Valkoista lemmikkiä en tiennyt olevan olemassakaan, mutta mitäpä ei nykyään olisi.. kaunis se on, jos on taikansa sinisessäkin.

  VastaaPoista
 14. Hei! Tietämykseni ei kyllä ulotu narsissilajikkeisiin. En ikävä kyllä osaa sanoa, mikä lajike hän on. Ihastuttava kukka :)

  VastaaPoista
 15. Minä sitten nautin näistä teidän upeista kukistanne, itsellä kun on tontti melkein pelkkää metsää. Nuo luumupuun kukat varsinkin ovat tosi kauniita!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.