keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Odotan tietoa.Maaliskuussa 16. 03. kirjoitin näin. "Niin usein olen elämässäni kokenut Jumalan huolenpitoa, että nyt olen jo turvallisella mielellä, tapahtuu mitä tapahtuukin, niin otan sen levollisin mielin vastaan". Silloin se oli ajatus, nyt se on todellisuutta.

Heti seuraavana päivänä kontrollikäynnillä lääkärini löysi ylimääräisen "möykyn", yllätys, yllätys. Lähete lisätutkimuksiin laitettiin heti ja vielä samalla viikolla sain kutsun sairaalaan tutkimuksiin, uusi aika varattiin eiliselle päivälle. Aamulla taata minut sinne vei ja iltapäivällä haki kotiin. Koepaloja otettiin. Nukuin senjälkeen kellon ympäri, vasta nyt tunnen olevani hereillä. Tulokset saan sairaalasta 04.05. silloin selviää, onko minulla taas syöpä.

Heräämishuoneessa hauskuutin itseäni omilla kokemuksillani. Olin mielestäni jo ihan hereillä, kun kuulin miesäänen sanovan, että Unelma, nyt on aika herätä. Yritin hänelle sitten näpytellä tietokoneella olevani jo hereillä. :) Hulluinta oli se, että siellä ei ollut yhtään miestä hoitamassa ja nukutuslääkärikin oli nainen. Pitäisi kai hieman hillitä tätä koneella näpyttelyä, kun näppäimet jo tulevat sairaalaankin mukaan. Heräsin siitä kuitenkin ihan oikeasti ja sain tietää miltä tuntuu, kun "suu on kuiva kuin kaskenpolttajan hattu". Hoitaja kostutti suutani tiputtamalla muutamia pisaroita vettä. Myöhemmin sain juoda koko lasillisen ja teetäkin tuotiin. Arvaatte varmaan, että maistui juustosämpylä ihanalta, kun viimeksi olin saanut ruokaa syödä edellisenä päivänä.

Nyt ei sitten muuta, kuin odotellaan levollisin mielin ja nautitaan kevään ihmeistä.

Terveiseni vielä kaikille blogiystäville, anteeksi, etten ole kommentoinut sivuillanne. Yritän kuitenkin käydä lukemassa tekstit ja katsomassa kuvianne. Tänään on vielä vähän sellainen "feeling blue" olo, mutta kohta lähdemme taatan kanssa pienelle kävelylenkille ulos. Punarintakin jo tuossa tepasteli ikkunan alla.
Posted by Picasa

30 kommenttia:

 1. Voimia sinulle, Unelma! Pidän peukut täällä pystyssä ja toivon vain parasta!

  VastaaPoista
 2. Tuo laittaa mietityttään vaikka kuinka olisi levollisella mielellä ja luottavainen, peukutetaan ja toivotaan parasta täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Älä meistä ja meille kommentoinnista huolehdi, keskityy itsessi ja omaan hyvinvointiin.
  Voimia sinulle, Unelma.
  Olemme täällä kaikki hengessä mukana.

  VastaaPoista
 4. Toivotan sinulle voimia ja toivottavasti kaikki menee parhainpäin.

  On ihana auringonpaiste ulkona, kevät kohta kauneimmillaan. Siellä luonnossa on mukava rentoutua ja kerätä voimia.

  VastaaPoista
 5. Voimia ja jaksamista sinulle Unelma ♥
  Marja

  VastaaPoista
 6. Eila, kiitos peukuista.


  Sirokko, kyllä mietityttää, mutta levollisesta luottavaisesta mielestä on paljon apua. En ole kauhean huolissani, kun tiedän ihmisillä olleen vaarattomiakin "möykkyjä", minullakin on ollut.
  Murehtiminen etukäteen vaan kuluttaa voimia.


  SusuPetal, kiitos lohdullisista sanoistasi. Olette kaikki minulle tärkeitä.


  arleena, uskotaan näin. Tulin juuri pieneltä kävelylenkiltä. Oli ihanaa kuunnella lintujen laulua.

  VastaaPoista
 7. Voimia sinulle Unelma. Ihmismieli on siitä kummallinen, että asioita miettii, vaikka aina ei olisi niin tarviskaan, mutta annetaan hevosen murehtia, sillä on niin iso pääkin... vai miten se nyt menikään. Nautitaan keväästä ja ihanasta linnunlaulusta. Olet ajatuksissani!

  VastaaPoista
 8. Voi Unelma, ei kai sille mitään mahda, että miettii päänsä ympäri. Heh. en huomannutkaan että edellä Päivi jo kirjoitti hevosen isosta päästä. Joka tapauksessa voimia sinulle, toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 9. Tovottavasti se on vaan joku patti. Kyllähän sinä syövästä olet ennenkin parantunut. Voimia kuitenkin. Onneksi sinulla on Taata rinnallasi kulkemassa.

  VastaaPoista
 10. Paljon paljon voimia tulosten odotukseen.

  VastaaPoista
 11. Voi Unelma,olet mielessäni ja pidän peukkuja pystyssä!

  VastaaPoista
 12. Voi sinua! Nyt tuli viime talven tunnelmat mieleen. Toivottavasti sinua lohduttaa, että vaikka mitä kerrotaan, niin kaikki voi kääntyä hyväksi. Mies leikattiin helmikuussa ja toipuu jo hyvää vauhtia. Kaikki saatiin pois ja nyt on taas hyvä. Aina se säikäyttää, mutta silti on vielä toivoa. Usko ja luota, kuten ennenkin :-)
  Voimia sinulle kovasti!

  VastaaPoista
 13. Voi Unelma, tiedän, että väkisinkin sitä asiaa miettii ja tämä aika kaikkein kurjinta onkin, kun pitää odottaa ja olla epätietoisuudessa.
  Mutta koita silti unohtaa se asia, ja nauti keväästä, se auttaa.
  Ja me kaikki pidetään peukkuja sun puolestasi, että kaikki menee hyvin , ja onkin vaan joku muu mötti!
  Enkeleitä sulle oikein paljon kulkemaan rinnallasi!

  VastaaPoista
 14. Minulla on kontrolli edessa kesakuussa. Joudun odottamaan 2 vkoa tuloksia. Yritan pysya levollisena kuten sina. Eihan hermoilu ja hotkyily auta mitaan - pain vastoin.
  Murehtimalla etukateen ei voita mitaan - olen samaa mielta kanssasi.
  Voimia ja ajatukset vaikka bloggailuun :)!

  BLOGitse

  VastaaPoista
 15. No, johan sitä on sitten odotettavaa. On se tulos sitten mikä tahansa, niin odottavan aika on pitkä. Pidän peukkuja täälläkin - tuo levollinen mieli on tärkeä myös ja positiivinen asenne! *ISO HALI*

  VastaaPoista
 16. Kiitos teille kaikille ihanille blogiystäville voimahaleista.

  Kyllä tämä tästä nyt jo hoituu, kun ensihötkyilystä olen selvinnyt.
  Mielelläni ottaisin tiedon vaarattomasta möykystä, mutta jos asia on toisin, niin hyvä juttu on, että möykky on löydetty.

  Nyt aion siirtää jutun taka-alalle ja odottelen Leo-koirulin tuloa lenkkikaveriksi. :)

  VastaaPoista
 17. Haleja ja rutistuksia sinulle Unelma ja voimia!

  VastaaPoista
 18. Tuikku, Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentistasi.

  VastaaPoista
 19. Voimahaleja ja silityksiä, aurinkoa ja lämpöä!
  Tiina

  VastaaPoista
 20. Kiitos Tiina, haleja sinullekin.

  VastaaPoista
 21. Jos olisit tässä vieressä, rutistaisin sinua oikein kovasti! Mutta kun et ole - lämpöisiä ajatuksia lähetän kuitenkin sinulle!

  VastaaPoista
 22. marjukka, kiitos lämpöisistä ajatuksista.

  VastaaPoista
 23. Unelma,kiva kun kävit blogissani. Minäkään en päivitä ihan joka päivä kun nyt on ollut muuta. Olen tyhjentänyt autotallia ja tänään sieltä lähti yksi kone, joka vei hirmuisesti tilaa. Huomenna vielä tavarat takaisin. Naureskelin tuossa aamulla kannellessani, että naapurit mahtavat ajatella, että kyllä tuo kuolemansairas jaksaa paljon. Itse en ajattele niin, mutta moni "ulkopuolinen" voi ajatellakin niin. Paljon on positiivisia tarinoita syövästä. Toivotaan, että meidän molempien tarina kuuluisi niihin. Lämmin halaus sinulle Unelma:-))

  VastaaPoista
 24. Ikävää ja kurjan pitkä odotusaika tosiaan. Voimia Ihana naapurini! Olet mielessäni ja odotetaan onnellista tulosta!
  Halauksin, Marja

  VastaaPoista
 25. Raija, kyllähän me tästä selvitään.


  Marja, jotenkin on ihan rauhallinen mieli. Minullahan on jo kokemusta, :)

  VastaaPoista
 26. Luin korkeimman suojassa-kirjoituksesi ja ajatuksissani tulen luoksesi. Siunausta!

  VastaaPoista
 27. Kaanon, kiitos, iso hali sinulle.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.