perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kirpputorilöytöjä


Tässä niitä "löytöjä" taas on. Ylhäällä on vanha luulasinen sokeriastia ja kermanekka. Alarivissä on pieni pata Kultakeramiikan tuotetta, se oli niin edullinen, että normaalisti sillä hinnalla ei saisi vielä kanttakaan kotiin viemiseksi.

Keltaisenlasin kokoelmani sai täydennystä kahdella esineellä. Tamara Aladinin suunnittelema Amuletti maljakko ja Helena Tynellin pikkuinen Pala-maljakko.

Löytyi myös tarpeellinen ja auton lattialle sopiva kassi kutileen säilytykseen. Tykkään kutoa sukkaa autossa istuessani, tässä kassissa säilyy kerä puhtaana, eikä kassikaan ole turhan arka kuraisella matolla. Yhdet miesten sukat ehdin kutoa tällä pienellä lomamatkallamme ja uusi pari on jo hyvällä alulla.
Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Aivan ihani löytöjä.Varsinkin keltalasiset.

  VastaaPoista
 2. Hienot löydöt taas kirpparilta, sähän löydät aina ne parhaimmat paikat!
  Ja miten niin nopsaan teetkin niitä sukkia????

  VastaaPoista
 3. Maija,
  keltaista lasia ei ollut tarkoitus keräillä ollenkaa. Jotenkin se väri laseissa vaan kiehtoi ja nyt niitä laseja on jo muutamia. Tykkään niistä todella.

  Harakka,
  katson kirppareiden osoitteet netistä jo etukäteen, jos olen lähdössä vieraalle paikkakunnalle. Osoite sitten vaan Tomtomiin ja "Matti" ohjaa perille. (Sen miehen nimi, joka navigaattorissa puhuu on Matti.)

  Olen kutonut sukkia yli kuusikymmentävuotta, olen jo oppinut. :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Tynellin ja Aladinin maljakoista pidän erityisesti.

  VastaaPoista
 5. arleena,
  ihan mukava on säilytellä suomalaisen suunnittelijan tekemiä lasiastioita. Puristelasiahan nuo ovat ja siksi sopivat eläkeläisenkin kukkarolle.


  Villiviini,
  olen tyytyväinen itsekin. Vaikka näin juhlallisesti puhunkin kokoelmasta, niin käytössä ovat esineet aina tarpeen vaatiessa.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.