sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

TilkkutiputTänään olen hakenut tilkkupussukat esille ja ompelin kaksi tetratipua. Kuvat ovat huonot, liian pimeää. Väritkin ovat ihan oudot. Otan huomenna uudet kuvat.

Lisäys 16.03.2010

Kun laitoin nämä tipukuvat blogiini oli jo ilta pitkälle kulunut. Unohdin mainita tärkeän asian. Tämä tetratipu ei ole minun ideani. Vuosia sitten näin näitä tipuja Porvoossa Pirkko Rahkosen tilkkupeittonäyttelyssä. Tiput olivat silloiselle rahatilanteelleni liian arvokkaita. Kotona tein sitten muistikuvani mukaan tetratipun, kuvan olen täällä joskus julkaissutkin tilkkutöiden yhteydessä. Nyt pääsiäisen innoittamana ompelin taas kaksi lisää.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Sormet alkavat syhytä askartelemaan.

  VastaaPoista
 2. Hauskannäköisiä tipuja. Enteilee varmaankin pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt keväiset pääsiäistiput ♥
  Joskus kansalaisopiston tilkkupiirissä tehtiin samanlaisia. Muistankohan oikein, että niitä ei täytetty vanulla, vaan takasauma jätettiin ompelematta ja tipun sisälle laitettiin suklaamuna?
  Aurinkoista viikonalkua sinulle Unelma ♥
  Marja

  VastaaPoista
 4. Vau! Pääsiäinen lähestyy kun tipuset ilmestyy pöydälle. Olet tosi taitava. Aurinkoa viikkoosi toivottelen.

  VastaaPoista
 5. Oi, kun hienot tiput!
  Onko kamalan vaikeet tehä?
  Onko sulla ohje näihin tipuihin?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne. Kävin eilen aamupäivällä silmälääkärillä ja loppupäivän jouduinkin sitten viettämään aurinkolasit nenällä. Häikäisi tämä kuvaruutukin.

  Harakalle kerron, että ohjetta ei ole. Näin näitä tipuja vuosia sitten Porvoossa Pirkko Rahkosen tilkkupeittonäyttelyssä. Tipuja oli siellä myynnissä, ei kuitenkaan ollut silläkertaa varaa ostaa niitä. Tein sitten kotona samanlaisen yritelmän ja nyt sitten uudestaan pari tipua pääsiäisen innoittamana kelta-vihreistä tilkuista.

  VastaaPoista
 7. Voi, onpas kauniita tilkkutöitä!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.