torstai 10. joulukuuta 2009

Raihnaisen lahjavinkit ; )


Jyvätyyny on mieluisa lahja niska- ja hartiakivuista kärsiville. Tämä minun tyynyni on jo vähän räjähtäneen näköinen, kun se on jo vuoden ollut palvelutehtävässä.Jalkani tuntuvat aina palelevan, villasukista huolimatta. Iltaisin oli vaikea saada unenpäästä kiinni, mutta nyt nukahdan nopeasti. Laitan jyvätyynyn pariksi minuutiksi mikroon lämpenemään ja sitten peiton alle odottamaan Nukkumattia. Lämpö pysyy tyynyssä pitkään, peitto ja lakanat lämpenevät myös nopeasti. Taatakin on tyytyväinen, kun enää en tunge jäisiä varpaitani hänen puolelleen.

Tässä on vain yksi käyttömahdollisuus jyvätyynylle. Googlettamalla löytyy lisää ideoita runsaasti.


Kipukoukku hankittiin Billnäsin antiikkimessuilta. Tämä yksinkertainen laite on yllättävän tehokas. Härveli poisti jännitystä niskasta, kun olin innoissani istunut kutileen kanssa liian pitkiä aikoja ilman taukoa. Koukun kärjen kun painaa "makeesti" sattuvaan kipukohtaan ja antaa siinä vähän aikaa hoidon tehota. Niinpä siinä vaan jännitys laukeaa ja kipukin lievittyy.

Lisää asiatietoa kipukoukusta löytyy täältäTuotenumero löytyy tästä kuvasta.


Posted by Picasa

15 kommenttia:

 1. Tuttuja molemmat, eikä hierojaa tarvita.

  VastaaPoista
 2. Jyvätyyny on tuttu ja ihanan lämmin.

  Toimii myös kylmähauteena, kun pitää sitä ensin pakkasessa muutaman tunnin.

  VastaaPoista
 3. Jyvätyynyä mäkin olen käyttänyt ja hyväksi havaittu. Laitan joskus pakastimeen, kun täytyy hautoo kylmällä.
  Mutta toi kipukoukku olisi varmasti myös hyvä, pitääpä tutkia asiaa lähemmin, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Tuon jyvatyynyn sain eilen lahjaksi ja voin sanoa, etta ihmejuttu se on. Eilen ei koskenut paahan kun illalla pidin hartioilla!

  Tuollainen kipukoukun tapainen meilla on toissa. Olen vahan kokeillut. Aika tujulta tuntuu, kun laittaa koulun oikeaan kohtaan.

  VastaaPoista
 5. Meillä on makuuhuoneessa talvis aikaa 13 -15 astetta ja mä lämmitän sängyn hiusten kuivaajalla :D

  VastaaPoista
 6. Meillä sitä kutsutaan kaurakissaksi. =) Yksi sellainen on tässä hiirikäden kyynärpään alla välillä, kun tuntuu että tarvitsee lievitystä kyynärluuhun.

  Tuo vuoteenlämmitys oli tuttua edellisessä, kylmässä asunnossa...

  VastaaPoista
 7. Täytyypä testata tuota kipukoukkua, kauratyyny jo löytyy:).
  Tosi kauniisti kirjoitat tuossa esittelyssä, millaisena haluat lapsenlapsesi sinut muistavat. Niinpä niin, Isovanhempien rakkaus kantaa tosi pitkälle. Aidoimmillaan se rakkaus on sellaista pyyteetöntä rakkautta, minkä soisi kaikille lapsille...

  VastaaPoista
 8. Samoin täällä - kauratyyny löytyy, mutta kipukoukku on ihan uutta minulle.
  Kiitän vinkistä.

  VastaaPoista
 9. Hyvänen aika, miten ahkera olet ollut. Jo edellä vino pino sukkia, wau!

  Nämäkin hyviä lahjavinkkejä; vieläkö mahtaisi ehtiä kirje pukille asti, minulla kun on noita niskavaivoja myös?

  VastaaPoista
 10. toi niska keppi kyllä näyttää mehukkaalta...kun on mehukkaita kovia niskoja niin se varmaan ottaa mehukkaasti kun sillä tirvasee.

  VastaaPoista
 11. Kauratyyny on hyvin tuttu tuote, mutta kipukoukku on jotakin aivan uutta myös minulle! :)

  VastaaPoista
 12. Kiva tehdä kanssasi pieni matka Tukholmaan, edellisestä onkin jo aikaa. Tuliaisetkin oli mukavia. Puhumattakaan näistä raihnaisten lahjavinkeistä. Kipukoukku on uusi tuttavuus, voih, olisi just niin muikeita pisteitä lapaluitten alla paineltavana, vaan pitää odotella ehkä kesään asti.

  VastaaPoista
 13. Hyvät ihmiset, täällähän on käynyt lahjavinkkejä katselemassa monta blogiystävää. Taatan kanssa askartelimme joulukortteja, niin ahkerasti, että blogit ovat jääneet vähälle huomiolle. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne. Koukkuilemisiin!

  VastaaPoista
 14. Molemmat raihnaisen lahjavinkit ovat käytössä. Noita kauratyynyjä tein yhtenä vuonna joululahjaksi melkein koko suvulle, kovassa käytössä ovat olleet.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.