keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Sairaalan ruusuja.

Kannattaa klikata kuvia


Kävin aamulla Porvoon sairaalassa ultraäänitutkimuksessa ja näin oikean ruusutarhan. Taata jätti minulle aamulla auton käyttööni ja niinpä minulla ei ollutkaan kiirettä mihinkään bussille, vaan sain kierrellä rauhassa ruusuntuoksuisella pihalla. Onneksi olen jo oppinut ottamaan kameran mukaani, nyt oli paljon ihanaa kuvattavaa. Jouduin pikkuisen astumaan nurmikollekin, mutta olin hyvin varovainen, anteeksi kuitenkin.Näin erikoista ruusua en ole ennen nähnytkään. Hieman tuo kuva ja kirkas paiste vääristää väriä, noissa nupuissa väri on oikeampi.
Tämä kukka ei ole ruusu. Kuva on röntgenin vastaanottotilan aulasta.Tässä vielä vähän näkymää ruusuiselta parkkipaikalta. Voitte nyt ihan vapaasti kuvitella nenuihinne ihanan tuoksun ja kuulette varmaankin satojen pörriäisten surinan.

15 kommenttia:

 1. Hienon ruusutarjan löysitkin, tosi kaunista.
  Nurmikothan on kävelemistä varten..

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita.... tuoksu melkein tuntuu;)

  VastaaPoista
 3. Onpas upeat ruusut. ton "sinisen" tahtoisin. Mikäköhän ruusu se on??

  VastaaPoista
 4. Ihania ruusuja olet löytänyt! Jos voi näin sanoa niin olipa kannattava sairaalamatka!

  VastaaPoista
 5. Ihania ruusuja ja kaunis vastaanottotilan kukka!

  VastaaPoista
 6. Hannele, tämä parkkipaikka oli iloinen yllätys.

  marke, kyllä siellä oli monenlaista pörrääjää minun lisäkseni sulotuoksuja henkäisemässä.

  Amalia, ruusu näytti erikoiselta, siinä oli vasta pari kukkaa auenneena. Nimestä ei ole tietoa.

  savisuti, sairaalamatka oli kannattava monellakin tavalla. Kuvauksen tulokset saan kuulla 7.7., mutta mitään uutta ei löytynyt.

  Eila, sitä vastaanottotilan kukkaa näkee paljon tuolla etelässä liikkuessaan. Siellä ne ovat suuria puita tai pensaita.

  VastaaPoista
 7. Ihania ruusuja.ei monestikkaan löydy noin laajaa valikoimaa.

  VastaaPoista
 8. Maija, todellakin. Kaikki kollaasin ruusut ovat sairaalan etupihalta, en kierrellyt koko aluetta, ehkä olis löytynyt lajikkeita vielä lisääkin.

  VastaaPoista
 9. Ihania kukkia. Niin, sinne pihallehan joitakin vuosia sitten istutettiin ruusutarha. Itse en ole niitä huomannut. Aina, kun menen sairaalaan tarkastuksiin, ajatukset on aivan muualla kuin ympäristössä. Helpottaisi varmaankin, jos katselisi ympärilleen, eikä sisälleen...

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia ja niin ihmeellinen tuo sininen(?) ruusu? Aina kannatta olla kamera mukana..silloin kun ei ole niin harmittaa hurjasti..

  VastaaPoista
 11. Onpa hieno valikoima erilaisia ruusuja!

  VastaaPoista
 12. Päivi, nyt uuden kamerani ansiosta minäkin näen enemmän. Voit uskoa, että ne ruusut ovat upeita. Kuka on se mahtava tyyppi, joka on keksinyt ruusutarhan idean. Sairaat ihmiset ovat nuo kauniit ruusut ansainneet.

  mimmuli, sininen ruusu oli todella erikoinen, sen pensas oli vielä muita pensaita pienempi, olikohan hankittu myöhemmin.

  tina, ihania ruusuja todellakin. Olisin vielä kaivannut niiden hurmaavien pensaiden viereen vielä ruusulajikkeiden nimiä. No, kukat ja tuoksu ovat pääasia.

  VastaaPoista
 13. Kukkaset ovat kyllä ihania. Nyt on ihanaa, kun niissä saa lepuuttaa silmiään melkein missä tahansa. Talvella joskus oikein kuristaa se ikävä, kun missään ei kasva luonnon väriläiskiä.

  Koska Orna-orkidea on vielä(kin) hengissä ja kukkii edelleen komeasti, niin tästä innostuneena saatan harkita muutaman lisäkukkasen hankkimista kotiin.

  VastaaPoista
 14. Elegia, olipa kiva kuulla uutisia Ornasta. Talvella kukat hieman kärsivät valon puutteesta, mutta suurin osa kasveista kuitenkin selviää talven yli. Ei minullakaan kovin paljoa kukkia sisällä ole, kun tilaa on vähän. Limoviikuna täällä voi hyvin, valloittaa kohta olohuoneemme.
  Kesällä sitten oikein mässäilen kukkien runsaudella, se on sitä kukkaterapiaa, varmaankin.

  VastaaPoista
 15. Oi miten kauniita kukkia sieltä löysitkin!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.