tiistai 7. heinäkuuta 2009

Juhlakulkuetta Tallinnassa.


Tätä menoa oli mukava katsella ja kuvata.Välillä laulettiin tai pistettiin tanssiksi.Iloisia ilmeitä näkyi kaikkialla.Naisten kansallispuvut ovat värikkäitä ja kauniita.Marssia tahdittivat useat torvisoittokunnatPienet pojatkin olivat sonnustautuneet juhla-asuun.Lapset olivat innostuneena mukana.Kauniita kansallispukuja, ihanat sukat ja tossut.

5 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäitä asuja, tosi kivalta näyttää kulkue kuvissasi. Olisi hauska olla joskus tuolla vielä mukana katsomassa ja kuuntelemassa.

  VastaaPoista
 2. savisuti, puvut olivat upeita ja tunnelma loistava. Viiden vuoden kuluttua ovat taas seuraavat "laulupidut". Tämä laulujuhla oli kahdeskymmenesviides.

  VastaaPoista
 3. Tunnelma ja yhteenkuuluvuuden tunne tuollaisissa juhlissa on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Voi että, tuolla olisi ollut mukava olla! Rakastan paraateja ja kulkueita. Niitä on mukava seurata ja se musiikki luo ihan omanlaisensa tunnelman.

  VastaaPoista
 5. marjukka, se kansallistunne oli todella helppo havaita. Ihmiset olivat iloisia ja onnellisia.

  Elegia, minäkin tykkään reppaasta marssimusiikista ja ryhdikkäistä soittajista. Pitäisiköhän vielä postata lisää kuvia soittokunnista? Sydämessä kummasti liikahti, kun Suomen Varusmiessoittokunta marssi ohi ja soitti komeasti. Siinä ihan mammakin oikaisi ryhtiään ja kuvia otin niin monta kun vaan kerkesin.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.