sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Helteisen päivän ilta.

Klikkaa kuvia isommiksi.Mitähän kuvia talvella laittaisin blogiini, kun nyt kesällä täällä on kuin puutarhurin mainoksessa.
Kukat ovat niin värikkäitä ja ihania. Uudella kamerallani on niin hauskaa tutkia kaikkea tarkemmin ja ihmetellä luonnon monimuotoisuutta.Mammankukkapenkissä oli tällainenkin "ruusu".Tämäkin pieni päätti ilahduttaa kukinnallaan.Päivällä taata pakeni riippakoristeomenapuun suojaan.Pihalla tuoksuu ruusu.Metsämansikkakin oli jo kypsynyt. Tämä kuvattiin illansuussa, kun kävimme metsälenkillä. Samalla saimme osallistua laulurastaan iltavesperiin. Lumoavaa.Taatan lepopaikka ilta-auringossa.Päivä on ollut kuuma ja mammalla jalat turpoavat, nyt jalkakylpy tuntuu ihanalta. Yrttikylvyn aineksia ovat; piharatamo, mesiangervo, koivunlehti, siankärsäheinä ja maitohorsma. Nokkonen olisi myös hyvää, mutta käsineet unohtuivat. Kuumaa vettä kaadetaan yrttien päälle ja annetaan vähän aikaa hautua, sitten tarkistetaan veden lämpötila ja sujautetaan varpaat ihanaan virkistävään kylpyyn. Aaah! Huomenna uudet yrtit.

12 kommenttia:

 1. Ompa Taatalla ihan lepopaikka. Minäkin haluaisin rautatieomenapuun, ovat vaan niin hylyn kalliita.

  VastaaPoista
 2. Kukkia tekee mieli kuvata. Päivä toisensa jälkeen löytyy uutta kuvattavaa, kun uusia aukenee.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia tulee uudella kamerallasi!

  VastaaPoista
 4. Pihan kukkia minäkin kävin kuvaamassa tänään.
  Onnea uudelle kameralle!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia sulla täällä onkin.
  Taatakin istuu tuolissaan niin tyytyväisen oloisena lämmöstä.
  Ja se pikkunen ruusu sun kukkapenkissäsi on myös ihana.
  Ja kyllä kuule sitä kuvattavaa riittää sitten talvellakin tosi paljon, huomaat sen sitten kyllä!

  VastaaPoista
 6. Amalia, oli niin kuuma kuistilla, kun koko päivän oli paahtanut, että taata tempasi tuolinsa ja hipsi puun alle suojaan.

  SusuPetal, ei ainoastaan kuva....

  Famu, Kukat ovat hienoja malleja.

  Yaelian, Olen innoissani kamerani kanssa, mutta opittavaa on paljon.

  Pantteri, kävin jo katsomassa kuviasi.

  Harakka, Taata löysi kylläkin kivan suojaisan paikan tuolilleen. Sitä pientä "ruusua" kyllä ihmettelimme, koiruli valitsi pihan kuumimman paikan. Ei hän siellä kovin pitkää aikaa viihtynyt. Kaipa se niin on, että "lämmin vanhan paras on", vaikka olisi kyseessä pieni koirakin.

  VastaaPoista
 7. Hyvän kameran näytät ostaneen, tulee hienoja kuvia.
  Kyllä nyt saa varjopaikkoja katella, on niin lämmin.
  Nautitaan tästä hyvästä, vaikka kenttä ruskistuu jo.
  Koira on ainakin löytänyt hyvän paikan kukkapenkissä HIH.

  VastaaPoista
 8. Ihanan karvaisen ruususen olet saanut kukkapenkkiisi :) ja kuvista välittyy niin kesäinen tunntelma. Kylvyn sain minäkin tänään, tosin kokovartalo sellainen - ukkosmyrky yllätti meidät kuopuksen koulusta hakureissulla.

  VastaaPoista
 9. Ihania kesäisiä ja kukkaisia kuvia täältä avautui koko sivun täydeltä! Suloinen on tuo koissukin eikä ollenkaan näytä vanhalta se:)

  VastaaPoista
 10. Siis ihan MAHTAVIA kuvia! Voi että! Piti oikein useaan kertaan käydä näitä läpi - myös noita edellisten postausten kuvia. Ihanaa myös, että teillä on tassuttelijavieras. Näyttääpä tämäkin karvapallero olostansa nauttivan, vaikka kelit kuumat ovatkin. Hyvä, kun löytyy varjopaikkaa puskista. Suosikkikuvani on tuo taatan tuoli ilta-auringossa - siinä on sitä jotain! =oD

  VastaaPoista
 11. Zilga, varjoa tarvittiin vielä tänäänkin, mutta kyllä nyt nautitaan. Talvella saa taas palella.

  Tuikku, voi sentään, ukkosmyrskyyn jouduitte. Meilläkin satoi pienen ripsauksen, mutta edes sadevesiastiaan ei mitään tullut. Haihtui se sade kuumalta katolta saman tien.

  Inkivääri, koiruli on todella suloinen ja pieni, ei taida viittäkiloa painaa.

  Minz, onhan se mukavaa, että saadaan välillä lainaksi näitä karvapalleroita, lievittää vähän Vallun ikävää. Taata on kekseliäs mies, siellä omenapuun alla oli viileämpää kuin kuistilla. Kiva, Minz, kun ehdit käydä vilkaisemassa blogia.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.