maanantai 18. toukokuuta 2009

Reittini varrella.

Tänään kävin terveyskeskuksessa ja näin jotain oikein kaunista. Voitteko kuvitella, että kerrostalon piha voi olla näin kaunis. Kuvat ovat vähän huonoja, kun kuvasin ne puhelimella. Kameraa en ole vielä oppinut laittamaan kassiini jokaiselle retkelleni. Klikkaa kuvaa!Toisesta kuvakulmasta aurinko tuli vähän vastaan, mutta en kehdannut mennä pihalle asti, vaan kuvasin jalkakäytävän puolella.Tämä keväänkaihonkukka oli levittäytynyt melkein jalkakäytävälle.
Kevätesikko kuului mukaan.

Ettei menisi aivan liian hempeäksi tämä puhelinkamerakierrokseni, niin laitanpa vielä kuvan jätelavasta, jota talojen asukkaat olivat täyttäneet romullaan. Hämmästykseni oli suuri,kun huomasin siinä lavalla kaatopaikkakeikkaa odottamassa kolme polkupyörääkin. Näyttivät niin hyväkuntoisilta, ei mitään ruosteisia romuja. Pienellä tuunaamisella niistä kätevä remppamies olisi saanut hyvät jalkarattaat. Tuhlausta sanoo hän.
Näitä pula-ajan lapsen hörinöitä.


13 kommenttia:

 1. Taloyhtiössä on hienosti ymmärretty ympäristön vaikutus asukkaille. Tuosta pitäisi ottaa oppia kaikkien niiden taloyhtiöiden, joiden pihalla kasvaa yksi puu ja kaksi pensasta tai ei mitään.

  VastaaPoista
 2. Niinpä yleensä tilat varataan autoille. Nykyään sentään ymmärretään jo paremmin viihtyvyyden merkitys elämän laatuun.

  VastaaPoista
 3. Tuossa kerrostalossa taitaa asua onnellisia ihmisiä! Kuinka paljon nykyajan ihminen heittääkään ihan käypää tavaraa kaatopaikalle;(

  VastaaPoista
 4. Meidän taloyhtiössä tehtiin viime vuonna pihasiivouksia ja samalla olivat siivonneet pyörävarastonkin. Jossain vaiheessa mies sitten kaipasi polkupyöräänsä ja saimme kuulla, että olivat siivonneet sen jätelavalle, kun sillä ei kuulema ollut ajettu aikoihin. Pyörä oli lukossa ja täysin ehjä. Harmitti hiukan.

  VastaaPoista
 5. Ihan hyvät kuvat olet saanut kamerallakin. Hieno piha jo näin alkukesästä. Ei sitä osaa meidän ikäpolvi tuota tuhlausta ymmärtää.

  VastaaPoista
 6. Olisipa kaikki kerrostalojen pihat täynnä kukkia! Ja talot saisivat olla värikkäämpiä myös!

  VastaaPoista
 7. Ei uskoisi kerrostalon pihaksi. Täällä meillä tuskin tuollainen menestyisi, olisi revitty aikoja sitten.

  VastaaPoista
 8. Vau, minkä herkkupihan oletkaan löytänyt matkaltasi! Kiitos, että jaoit näkemäsi meidän kanssamme! =oD Kyllä tuollaisesta pihasta kelpaisi nauttia, tosiaan! Taas lähti oma mielikuvitus liikkeelle, kun ajattelee omaa pihaa, mikä on täynnä kaikenlaista remppatarvetta ja -kasaa... Pitäisi oikeasti päästä pikkuhiljaa näpertämään tätä puutarhaa. Mutta siihen asti nautiskellaan kauneuksista muitten pihoilla. =oP

  VastaaPoista
 9. Ihanien pihojen ohella sinulle olisi vähän puuhastelua blogissani ;)

  VastaaPoista
 10. Kaunista kuvattavaa löysit! Ja mitä tästä opitkaan, kamera siis aina mukaan. Aina kun se ei ole mukana, näkyy se kaunein lintu tai hehkuvin kukka.
  Minäkin näin tässä hiljakkoin jätelavan, missä oli paljon sellaista tavaraa, mikä olisi sopinut kierrätyskeskukseen. Vielä on opittavaa.

  VastaaPoista
 11. Ompa kaunis piha siellä, kuin satumaassaq olisi kulkenut!
  Sininen kukka oli kaunista, kaikki oli kauniita.
  Ja sitä en ymmärrä minäkään, kun ihmiset heittävät ihan hyvää tavaraa pois. Antaisivat sitten vaikka jonnekkin kierrätyskeskukseen.
  Tarvitsijoita on paljon!

  VastaaPoista
 12. Pikkuhiljaa on alettu ymmärtämään taloyhtiöissä pihan merkitys. Meidänkin poika ehdotti erään toisen asukkaan kanssa pihatalkoita jotka aiotaan pitää.
  Kauniita kukkia ja kamera on hyvä lisä käsilaukussa ;-)

  VastaaPoista
 13. Upea piha. Mitähän sieltä kesemmällä nousee peittämään sipulikukkien lehdet. Jos liikut samalla suunnalla laita ihmeessä kuvaa tänne.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.