tiistai 19. toukokuuta 2009

Päivän kukat

Kukkakollaasi 19.05.2009Näitä kukkia on niin mukava kuvata. Olen tosin hommiakin tehnyt, kitkenyt, kastellut ja vääntänyt turvetta pois kukkapenkin tieltä. Huomenna pääsen istuttamaan kivikkokasveja.

11 kommenttia:

 1. Kaikki nuo kukat ovat niin kauniita, mutta omenapuun kukka on kyllä kaikkein kuvauksellisin. "Käkkyräoksat" ovat piste iin päälle!

  VastaaPoista
 2. Marjukka, se on luumupuu. Näit sitten tämän ihan tuoreeltaan.

  VastaaPoista
 3. Heips. Käväisin katsomassa Johannan blogista sitä kivipolkuasi. Upea. Ja kollaasien tekeminen jatkuu. Odottelen jo seuraavaa. Tämä kukkakuvista tehty on myös ihana.

  VastaaPoista
 4. Sulla on siellä paljon kaukiita kukkia, niitä onkin kiva kuvata!
  Siihenkin tulee oikein himo, että joskus vaan ON päästävä kuvaamaan.
  Kukkiiko sulla jo noin paljon luumupuu, on se vaan niin kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kukkia on aina kiva kuvata, tuntuu että niitä oikein tupsahtelee tulla näin keväällä.

  VastaaPoista
 6. Hieno kooste päivän kukista. Täälläkin luumupuu availee nuppujaan. Kevät on mukavaa aikaa puutarhahommien parissa.

  VastaaPoista
 7. Kylla siella onkin ihania kukkia, joita kuvata!

  VastaaPoista
 8. Ihania kukkia. Nuorena olin töissä puutarhalla ja kukkakaupassa ja minusta piti tulla floristi, mutta jouduin vaihtamaan alaa pahan allergian vuoksi. Mutta sehän ei ole minua estänyt, väsään kukkakimput itse ja tongin puutarhassa senkin uhalla että kädet kärsii ja kukkien kuvaaminen on kivaa. Vastauksena kysymykseesi; Pellavapeltoa olin kuvannut eilisissä kuvissa. Mukavaa viikonloppua sinne Suomeen!

  VastaaPoista
 9. Hei Unelma-mamma! Tässä tulee merkki ihka uudesta kävijästä. Inkiväärin sivustolta (jossa myös ensi kertaa) osuin tänne ja kas, harrastuksissasi ja lempimusiikissasi paljon samaa. Sivustollasi on ihanan 'romanttinen ilme!

  VastaaPoista
 10. Hannele, aiheet ovat niin kauniita, että huonompikin kuvaaja onnistuu saamaan kaunista katsottavaa.

  Anja, kiitos kun kävit. Olen niin innostunut oppimaan tätä kollaasintekoa, että en malta odottaa maanantaita ja uutta väriä.

  Harakka, luumupuu onkin ainoa Tällä hetkellä kukkiva puu pihallamme.

  Tia, niinhän se on . Aamulla heti riennän katsomaan, mitä uutta on tullut.

  Famu, nythän on mennytkin kaikki aika pihalla hommissa. Eilen illalla olin niin väsynyt, etten jaksanutkaan laittaa kuvaamiani juttuja kollaasiin. Katsotaan, miten käy tänään.

  Tuula, meillä on ihan pienet tupsut kutakin kukkaa, joita olen kuvannut. Tämä piha on niin pieni. Haluan kaikkea mahdollista. Tämä minun pihani olisi kauhistus puutarha-arkkitehdille, ei mitään järjellistä suunnitelmaa. Ajattelen, niin että kelpaa meidän pihalle, eihän luonnossakaan mitään mittanauhalla tehtyä suunnitelmaa ole.

  Tuikku, Olipa ikävä, että jouduit luopumaan floristin urastasi. Onneksi voit edes kuvata kukkia. Ne olivat siis pellavan kukkia. Muistan lapsuudessani aina ihailleeni pellavankukkapeltoja. Kukat ovat kauniin sinisiä hentojen varsien päässä. Pellavaa viljeltiin aikaisemmin paljon. Monien vaiheiden jälkeen pellavasta saatiin kauniita kudonnaisia. Suuritöinen prosessi kasvista kankaaksi.

  Ellinoora, kiitos kun tulit. Tervetuloa uudelleenkin. Inkiväärin kautta minäkin olen löytänyt hienoja blogiystäviä. Yritin katsoa, mitä harrastat tai mistä musiikista pidät. En löytänyt. Näistä "verhoista" todella pidän, ne ovat Elegian käsialaa. Sopivat hyvin minulle. Olen sellainen "syrjästä katselija" tyyppi ja samalla vanha hupsu romantikko.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.