perjantai 3. huhtikuuta 2009

Tyrkytin on tarjotin

Kiitos ihana Marjukka, smak, smak! Sinun apusi auttoi, ei vaan ensin sytyttänyt. Koko päivä on mennyt, mutta menköön.

Nyt mamma läväyttää luukut auki ja näpyttimet saavat kyytiä.

Oli tämä yhtä tuskaa. Katselin "juutuubista" bloginavausohjevideoita ja tunsin olevani nörtti. Sanakirjan lehdetkin ovat jo koirankorvilla ja taatan hermot riekaleina. Ei vaineskaan meidän taatalla on rautainen hermokoneisto. Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella hän jo tietää mistä narusta vetää, että saa mamman kiinni maankamaralle.

4 kommenttia:

 1. Vai olet koko päivän siellä pusannut! Onneksi olkoon sait listauksen kummiskin aikaiseksi, hyvä hyvä.Sitten vaan rupeat kirjoittamaan ja arkistoimaan heh!Eikös olekin kuitenkin kivaa opetella ihan uutta puuhaa?

  VastaaPoista
 2. Onhan tämä nyt jo kivaa. Olin vielä suunnitellut laittavani matkamuistoja tai lapsuuden juttuja, olin intoa piukassa, mutta nyt iski väsy. Ähelsin niin 1100-prosenttisesti tuon kategoriahommelin kanssa, että aivoissa on nyt totaalinen tyhjiö ja sehän tiedetään mitä tyhjiöstä voi nyhjäistä. Menen lataamaan.

  VastaaPoista
 3. Kiva, mene lataamaan rauhassa vaan, mutta nyt tiedetään kuitenkin, että pian tulee jotain kivaa luettavaa!

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva, jos pystyin vähän auttamaan! Tämä blogistania on senkin puoleen mukava, että täällä yleensä saa avun, yksi kun tietää yhtä ja toinen toista!
  Ei kannata yksin pähkäillä!
  Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.