torstai 16. huhtikuuta 2009

Tonni on mennyt rikki...


Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka olette käyneet kurkkaamassa blogiani.

Vajaan kuukauden olen täällä Blogistanian ihmemaassa seikkaillut. Olen löytänyt upeita kuvia ja hienoja, viisaita ja lahjakkaita ihmisiä. Onneksi olen elänyt näin kauan, että vielä tämänkin olen saanut kokea.

Huomasin juuri, että kuvaani olisi pitänyt hieman käsitellä, mutta sen taidon yritän oppia seuraavaksi, tai ensin se kollaasin teko.

16 kommenttia:

 1. Ai siis, mikä tonni? Just, tätä tämä on, mamman maailmassa. Omppulaskuria tarkoitin.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, sinut on otettu hyvin vastaan! Kollaaseja on hauska vääntää, ala vaan tekemään!

  VastaaPoista
 3. Minäkin laitan täältä mummon kammarista parhaimmat onnittelut. Se on kiva huomata, että vieraita käy ja kaikkein mukavinta on kun vieraat veilä viitsivät jättää vähän edes jälkiä.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut blogikuopukselle, olet hyvin menestynyt kuukaudessa! Kuvassa on pieni kohta joka yllätti tuossa oikeassa ylänurkassa, onkohan mamman varjo? Terveiset Vancouverista, Kanadasta!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kimppu, onnea tonnista :)

  Sivupohjasi ei näytä samalta kuin mallikuvassa, koska sinulla on jokin muu malli valittuna kuin "Minima". Jos vaihdat Minimaan (annan ohjeet tarvittaessa, se on tosi helppoa!), niin sivu korjaantuu.

  Mutta voihan sen tietty näinkin jättää, jos haluat, kun kaikki osaset kuitenkin näkyvät ja näyttävät olevan omilla paikoillaan ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea, onnea vaan, oma blogi ja kommenttiloora!
  Oletkin hyvin saanut kävijöitä tänne, vaikka vasta kuukauden olet blogia pitänyt.
  Mutta hyvään blogiin tullaankin uudelleen käymään.
  Ilo on ollut vierailla sun luonasi, ja kiva kun sinäkin olet vieraillut mun luonani!
  Sitten vaan jatketaan samaan malliin, ja kohta sulla on 10000 kävijää!

  VastaaPoista
 7. Heips mamma!
  Ohoh, tonni ja ylikin, kiva että lukijoita käy niin on kivampi kirjoitella. Hyvä tämä Elegian pohja just tuohon kohtaan kun merikarhusta kirjoititkin...ne kaikki tarinat kun saataisiinkin kasaan niistä matkoista. Taitaa olla monella sukulaisella joku Laurin kertoma juttu muistissa, pitäisi vaan kerätä....mamma kenties kerää ja kirjoittaa????

  VastaaPoista
 8. Uusi upea pohja sinulla! Ja onnittelut tonnista! =oD Oikein vain ihanaa tekstiä kera kauniiden kuvien sinulla täällä, niin on aina kiva tulla "kylään". =oD Tsemppiä tuleviinkin tonneihin!

  VastaaPoista
 9. ONNEA ensimmäisestä tonnista, pian tulee toinen ja sitten kolmas. Mutta ensimmäiset kommentit jäävät mieleen, eikö totta? Ainakin minusta tuntui niin ihmeelliseltä, kun joku luki ja vielä kommentoikin.

  Hieno uusi pohja ja sitten kehität joku kerta bloginapinkin vielä (Johannan avustuksella).

  VastaaPoista
 10. ONNEA eka tonnista! Siitä se rupeaa nollia perään tippumaan ;D Mukava, että aloitit blogin pitämisen, saadaan käydä lukemassa tarinoitasi ja ihailemassa kuviasi!
  Hieno uusi pohjakin sinulla!

  VastaaPoista
 11. Savisuti, Kiitos!
  Kollaasit ovat seuraavana listalla.

  Tervehdys Mummon kammariin, Amalia. Todellakin mieltä ilahduttaa, jos joku käynnistään jättää jäljen.

  Oi, Marja-Leena, kiitos kun tulit sieltä suuren veden takaa. Tervetuloa toistekin.

  Elegialle vielä kerran iso HALI!

  Harakka, ilo on kyllä minun puolellani, kun olen saanut paljon mukavia ystäviä. Se on iso asia, että joku käy lukemassa blogia. Kannustaa yrittämään parhaansa ja oppimaan uutta.

  Johanna, laitetaan merikarhun asia hautumaan. Olen jo etsinyt kuvan enon ensimmäisen pestin laivasta. Sinä voit sitten ottaa kuvan isoenosi tekemästä kikkutuolista.

  Minz, olisi todellakin hienoa, jos näitä tonneja tulisi lisää. :)

  Uuna, niin se on. Olin oikein hämmästynyt, että joku oli vaivautunut kirjoittamaan minulle ja toivottamaan tervetulleeksi Blogi landiaan jo ensimmäisenä päivänä. Kuvittelin täällä yksikseni tarinoivani.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Marjukka!

  Innostuin tämän pohjan laitosta, kun minua innoitti tämä Elegian uusi työ. Sain häneltä myös apua, kun en heti "hiffannut", mistä kiikasti.

  Kaikenkaikkiaan ei minulle mitään tonnia olisi tullut ilman teidän apuanne. - Tästä on hyvä jatkaa, sanoo Kimi Räikkönenkin, vaikka kuinka huonosti olisi mennyt. Oikea asenne.

  VastaaPoista
 13. Uudet taidot ovat ihania. Oppiminenhan ei lopu koskaan eikä opeteltavat asiat. Ja onnea ekasta tonnista.

  VastaaPoista
 14. Kiitos Tanssivaiselle, oikeassa olet. On jotenkin niin palkitsevaa, kun on oppinut jotain uutta. Tulee hyvä mieli mummelille.

  VastaaPoista
 15. SUURET ONNITTELUT BLOGILLESI ja sille ensimmäiselle tonnille !!!

  Johan siitä näkee että blogisi on suosittu :D

  Minäkin käyn täällä niin usein kun vaan ehdin ja viihdyn ;)

  VastaaPoista
 16. Kiitos Hellumarja. Olen saanut niin paljon ystävällistä palautetta, että olen ihan hämilläni.

  Yritän taas kirjoittaa lisää muistelmia menneiltä ajoilta. Nyt on ollut pieni lataustauko. Minäkin seuraan blogiasi ja tulen usein käymään.

  VastaaPoista

Kymmenen blogivuoden jälkeen jouduin ottamaan kommenttien valvonnan käyttöön.