lauantai 8. tammikuuta 2011

Tattisatoa talteen.


Sieltä se nousee karikkeen alta herkkujen herkku.

Kuvakokoelma paisuu ja turpoaa kuin viimekesäinen tatti. Nyt "tarttis tehrä jottain". Runsas tattisatokin poiki niin paljon kuvia, että niitä joutuu deletoimaan pois. Nyt keksin yhden keinon, laitan tatit kollaasiksi ja yksittäisistä kuvista valitsen vain kaikkein parhaimmat, loput deletoin pois. Mahtaa se vähän kirpaista. :(

Pakko on vielä mainita, että tattikeitto on super hyvää. :)
Posted by Picasa

9 kommenttia:

  1. Mina jo ajattelin, etta sulla on joku tattifarmi kotona kasvamassa :D!

    VastaaPoista
  2. Tuula,
    ei ole farmia, mutta viime syksynä lähimetsässä kasvoi hieno sato. Aikaisemmin en ole niin runsaasti tatteja nähnyt pienellä alueella.
    Kaikki kerättiin talteen, emme ollet ainoat korin kanssa kulkevaiset.

    VastaaPoista
  3. Ai että on valiotatteja, Lempisieniäni ehdottomasti ja olihan niitä täälläkin runsaasti viime syksynä. Ja tattikeitto maistuu.

    VastaaPoista
  4. Onpa siinä tatteja kerrakseen. Minä löysin vain muutaman harkkutatin ja nekin olivat jo kasvaneet liikaa.

    VastaaPoista
  5. Tattivarastot hupenee syöden,koko vuosi aikaa makustella. Kuvien kanssa onkin sitten jo toinen juttu, uusia kertyy nopeammin kuin raskii vanhoja deletoida.

    VastaaPoista
  6. Minttuli,
    hienoja kivitatteja löytyi, toukat eivät ehtineet, olimme nopeampia.

    kaanon,
    niitä isojakin tatteja voi syödä, ottaa vaan pillit pois, jos toukat ovat niihin ehtineet. Yleensä ovat jo niihin täysikasvuisiin tatteihin löytäneet.

    Sirokko,
    nyt on kuivattuja tatteja vielä ensi vuodeksikin.
    Kuvien kanssa on jatkuvasti runsaudenpulaa.

    VastaaPoista
  7. Sinäpä sen sanoit, tattikeitto! Otanpa vinkistä vaarin, ottihan muorikin vaarin iltapäivätansseista! Kevennys on kevennys mutta meillä on tänään tattikeittoa.

    VastaaPoista
  8. Ihanat tatit ja voin vain kuvitella miten hyvää tattikeittosi on.

    VastaaPoista
  9. anja,
    onneksi on päästy tattiapajille, ettei kaikkia tatteja ole rahdattu Italiaan. :)

    arleena,
    niin se keitto hivelee makuhermoja. Nam.

    VastaaPoista