torstai 13. tammikuuta 2011

Nyt se löytyi.


Mieluisa sämpyläohje iltapäivän teehetken kruunaajaksi.


Olen pitkin syksyä etsinyt ja kokeillut monia sämpyläreseptejä, mutta näin hyvää en ole aikaisemmin löytänyt.

Tämä on Karppaajien kokoelmista ja löytyy täältä.

Helppo ja nopea valmistaa. Ohjeessa mainitaan fiberhuski, meidän kaupasta sitä ei löytynyt. Ostin tilalle kuvassa näkyvän psylliumjauheen, hyvin toimi.
Posted by Picasa

13 kommenttia:

  1. Oi, nyt menevät jo nämä raaka-aineet ihan vieraiksi. Siinä ohjeessa mainittiin jotain parrastakin?!

    Mutta pääasia tietysti, että on maistuvaa. Minä tein taannoin sämpylöitä ja miehen mielestä ne olisivat olleet juuri passeleita hevoselle. Se ei tainnut olla kohteliaisuus...

    VastaaPoista
  2. Tuota Maijukin tekee viikottain, pakastan osan, jotta saan joka aamu syödä yhden sämpylän aamuteen kanssa, salaatilla ja leikkele tai juustoviipale välissä.
    Käytän myös psylliumjauheetta, fiberhuskia, löytyi viime vuonna S-marketista.

    VastaaPoista
  3. Oli pakko tulla katsomaan, mikä löytyi. Hyvää ja herkullista löytyi. Olet löytänyt myös hienon uuden taustan. Kaikilla näyttää olevan uudet, kai tästä täytyy ryhdistäytyä ja vähän muokata itsekin.
    Herkullinen tuoksu täällä, tulee varmaan myös tuosta porkkanalaatikosta, siitä tykkään varmasti. Ja kokeilen...

    VastaaPoista
  4. KIva ohje! Olen vähän tuon tapaista joskus tehnytkin.

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoinen ohje, näyttäisi valkuaisaineitakin olevan hyvin. Tämä pannaan korvan taa, kun sukuun on tullut noita erikoisruokavaliota noudattavia.

    VastaaPoista
  6. Johanna,
    se partaäijä on kreikkalaista tai turkkilaista paksua jogurttia. Partaäijä on saanut nimensä purkin päällä olevasta partaisesta ukosta.

    Minun uudessa ruokaohjelmassani on kehoitettu välttämään valkoisia jauhoja ja sokeria. Siinä syy miksi en halua pullaa syödä teeni kanssa. Syön paljon kasviksia, tästä sämpylästä saa hyvin proteiinia.

    maiju,
    kiva tietää, että noita sämpylöitä voi myös pakastaa. Voisi samalla kerralla tehdä vähän isomman annoksen.

    Leijonainen,
    olipas kiva, että sain sinut liikkeelle. Olen käynyt kurkkimassa blogiasi, mutta hiljaista on ollut.
    Tuon yläbannerin kanssa vähän tumpeloin, mutta Yaelianin hyvän vinkin avulla sekin asettui kohdalleen.

    Yaelian,
    kivoja leipiä ja helpot tehdä.

    Minttuli,
    kannattaa kokeilla, proteiinia on ihan mukavasti. Salaattia vaan runsaasti väliin ja helppo herkku on siinä.

    arleena,
    pehmeää oli ja herkullistakin.

    VastaaPoista
  7. Pidän sinun ruokakuvistasi. Kaikissa postauksissa, joissa niitä kuvia on, joutuu lähtemään jääkaapille juun lukemisen jälkeen.

    VastaaPoista
  8. Tuohan jännä resepti, pähkinäjauhoa laittoi tytär vain kanamunan sekaan ja mikrossa teki pientä "leipää".

    VastaaPoista
  9. Huomenna pitää käydä ostoksilla! Kiitos vihjeestä Karppaajien ruokaohjeisiin!
    Näyttävät tosi herkullisilta sämpylöiltä!

    VastaaPoista
  10. SusuPetal,
    olen iloinen, jos tykkäät kuvistani.

    Hannele,
    tuo mikrorespti voisi olla hyvä. :)

    Malli,
    Karppojen ohjeisiin en ole vielä itsekään tutustunut tarkemmin, sattumalta löysin tämän leivän.
    Huomenna tehdään lisää leipää. :)

    VastaaPoista
  11. Tämän leivän ohje alkoi kiinnostaa kovin.Niin paljon, että lähden tutustumaan reseptiin enemmän.
    Mitä on vaan nuo psylliumjauheet, fiberhuskit? Ei ole sattunut vastaani

    VastaaPoista
  12. aimarii,
    psylliumjauhe on ratamon kuivattua siemenkuorta. Uusi tuttavuus minullekin.

    VastaaPoista